İsimden edilmekle tehdit ediliyorum.

Mericeyncim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
164
73
28
Merhaba hanimlar oncelikle konuyu cok detayli anlatamayacagim.is yerimde tamamen karsi tarafin suclu oldugu bir durumdan dolayi karsi tarafi gayet sakin ve usulunce bana karsi saygili olmasi hususunda uyardim.bu x beyefendisi bi milletvekilinin yakin akrabasi oldugu icin hemen milletvekilini arayip durumu bildirmis bu vekilde isi gucu birakip benle ugrasmaya karar verip olayi arastirmak icin bi adamini gorevlendirip isyerime gondererek ustumle gorusup ozur dilememi talep etmis.ustumde x beyefendiyi arayip olayi dinlemis x evet ben hataliyim ancak beni uyararak yanimdaki kisilere rezil etti ve ozur bekliyorum demis.bende kesin bir dille hatam olmadigi icin ozur dilemeyi reddettim.ve ustum acikca ulkenin carkini onlar donduruyor devir onlarin devri bakarsin bir saat sonra sen bilmem kimlerdensin diye iftira ederler isinden olursun gel inat etme dedi.Ancak ben inancim geregi haksizlik karsisinda boyun egmeyecegimi devletin vekilinin boyle bir hakkinin ve gorevinin bu olmadigini son bir kez daha belirtterek reddettim.simdi bunlar benimle ugrasacak sizce ne yapmaliyim yanlisa dusmekten onlarin karsisinda gucsuz durmaktan endise ediyorum onerilerinize ihtiyacim var.

Memur musun? Memursan sanırım özür dilemekten başka çaren yok. Çünkü cidden çok kolay iftira atıyorlar.
Evet memurum ama hakliyim neden Allah i yarattigi kulundan korkmaliyim ki onu benden ustun kilan siyasi yakinliklari mi

Ben olsam

Evet o konuda hatalıydınız ama ben de tek kaldığımız bir zaman uyarabilirdim herkesin içinde bunu söylememe gerek yoktu kusura bakmayın derim
Peki bunu korktugunuz icin mi yapardiniz is endisesiyle yani yoksa oyle olmasi gerektigi icin vicdanen mi? Bende hata yok karsi tarafta kabul ediyor sadece benim vekil yakini oldugumu bilen arkadaslarimin onunde rezil oldum diyor ama bende onun davranisindan dolayi rezil oldum ordaki herkese.

Konumda hakliydim ama insanlarin icinde rencide ettigim icin kusura bakma de. Issiz kalmak yaninda iftiralardab basin belaya girer. Ugrasma hic
Ama asil rencide olan benim o rencide olmadiki gururu zedelendi siradan bi vatandassin sende yokki bi farkin ben dana sen bana saygili olmak zorundayiz.

Peki bunu korktugunuz icin mi yapardiniz is endisesiyle yani yoksa oyle olmasi gerektigi icin vicdanen mi? Bende hata yok karsi tarafta kabul ediyor sadece benim vekil yakini oldugumu bilen arkadaslarimin onunde rezil oldum diyor ama bende onun davranisindan dolayi rezil oldum ordaki herkese.
Sendikanız falan yok mu? Mobbinge uğradığınızı söyleyin, bu ciddi bir suç.

Ben olsam

Evet o konuda hatalıydınız ama ben de tek kaldığımız bir zaman uyarabilirdim herkesin içinde bunu söylememe gerek yoktu kusura bakmayın derim
Herkesin icinde ben rencide oldum ozur dilenmeyi hak eden benim bana insan muamelesi yapmadiki sirf guvencesi var diye

İsyerindeki insanlarla problem yasadigimizda bunu basbasa halletmeliyiz. Mahalle kavgasi gibi millete rezil etmeye calisinca iste boyle oluyor. Herkesin bir yerlerde tanidigi var ve bunu cok guzel kullaniyorlar. Evet maalesef devir de onlarin devri. Ozur dilemelisiniz ama hataniz basbasa konusmamis olmak bu sebepten,vekil yakinligindan degil.

Malum örgüte üye derler mahkeme mahkeme gezersiniz.
Bunu göze alıyorsanız geri adım atmayın.

Ya da yalandan bir özür dileyip Allah'a havale edin.

tamam işte karşılıklı ikinizde eşit durumda rezil olmuşsunuz.
bence uzatmayın arkadaşlar çok güzel söylemişler, özür dileyin geçin.
hem haksız ve hem işsiz bırakılmanın ne gereği var.
bir süre sonra unutulur gider zaten. işsiz kalmaya değer mi?
iftira atıldığını, kanıtlıyamadığınızı, bu yüzden işsiz kaldığınızı düşünün sindirebilir misiniz.

Vicdanen yapardım.

Kendimi yerine koydum adamın ve bozuldum gerçekten. Asla 3. Şahısları araya sokmaz yanınıza gelir söylerdim ya niye herkes içinde söylediniz ki derdim size.

Diğer yaptığı kesinlikle yanlış savunmam ama o da bozulmuş olaya.

Eğer siz sadece 2nizin olduğu bi zaman deseydiniz o da rezil olmayacaktı siz de. Ve olaylar bu boyutlara da gelmeyecekti

İnsanın ekmeğiyle nasıl kolay oynuyorlar ya,inşallah çıksın bir yerden. Yukarda arkadaşların dediği gibi şöyle yapacak bişey yok.Hic uğruna mesleğinden olma.😔
Ama kabullenemiyorum ozru hak eden benim ben asagilandim ben kucuk goruldum neden onlar suan guclululer diye hakliyken ezilmeliyim halk seni halki temsil et adil ol diye secti sen bundan faydalanamazsin cok agrima gidiyor.

Evet memurum ama hakliyim neden Allah i yarattigi kulundan korkmaliyim ki onu benden ustun kilan siyasi yakinliklari mi
çok haklısınız ama adam işi gücü bırakıp sizle uğraşmış.. bence şimdilik dileyin, işinizden olmamak adına.. intikam soğuk yenen bir yemektir bir gün intikamınızı alırsınız ama şu an işinizden olmamak adına yapın zira attırabilirler..

Vicdanen yapardım.

Kendimi yerine koydum adamın ve bozulduk gerçekten. Asla 3. Şahısları araya sokmaz yanınıza gelir söylerdim ya niye herkes içinde söylediniz ki derdim size.

Diğer yaptığı kesinlikle yanlış savunmam ama o da bozulmuş olaya.

Eğer siz sadece 2nizin olduğu bi zaman deseydiniz o da rezil olmayacaktı siz de. Ve olaylar bu boyutlara da gelmeyecekti
Peki ama oda bana insan muamelesi yapmazken neden herkesin icinde yapiyor buna ragmen nasil hicbirsey olmamis gibi devam edebilirim elim ayagim bosaldi o anda tek yapabildigim litfe saygili olun demekti bu

Ama kabullenemiyorum ozru hak eden benim ben asagilandim ben kucuk goruldum neden onlar suan guclululer diye hakliyken ezilmeliyim halk seni halki temsil et adil ol diye secti sen bundan faydalanamazsin cok agrima gidiyor.
Anlıyorum,bana da çok ağır gelirdi muhtemelen.Menfaatin için yap. Merak etme Allah bırakmaz yanlarina.

Ama asil rencide olan benim o rencide olmadiki gururu zedelendi siradan bi vatandassin sende yokki bi farkin ben dana sen bana saygili olmak zorundayiz.
Ben de kamuda muhendisim yasanilanlari hepimiz biliyoruz. Kusura bakma da issiz kalirim dersen kafa tutmaya devam et. Ben ozelde calisirken fabrika sahibinin yegeni ile boyle bir olayim olmustu resmsn isten atilmistim. Duzen boyle malesef.

Back
X