İşimden nefret ediyorum. Sıkıntıdan patlıyorum. Çözümde bulamıyorum. Oooof offf :((((

iş yerinde psikolojik olarak sıkıntı çekmiş biri olduğum için bu zamanlarınızın kıymetini bilin. işinizi değiştirseniz bile durumunuzun nasıl olacağıını bilemezsiniz. işi bırakacağınıza bence uğraş bulun. ön lisanmışsınız dgsye girebilirsiniz yada kpss... olmadı oturduğunuz yerden yabancı dil öğrenebilirsiniz. bir amacınız olsun. ozamn sıkılmazsınız.

bu arada ilk işyerimde az maaş alıyor ve az çalışıyordum. bende boş zamanlarımda kpssye çalıştım.

Son düzenleme:
Neden kpss ye hazırlanmıyorsun canm.Bende aynı senin gibi sayılırım kendi dükkanımız var mutfak eşyaları üzerine orda duruyorum tek başıma eşim başka işte çalışıyor yani herşeyiyle ben ilgileniyor sayılırım ve ben şu anda kpss hazırlanıyorum.Senin yerinde olsam kpss ye hazırlanırım hem işin rahat vaktin var hemde dersane gibi biyerde çalışıyorsun galiba takıldığın yerde hocalara sorularda sorabilirsin.Bence çokta iyi olur maaşını da e alıyorsun daha ne olsun. Ayrıca bak ben bu topiğe takılıyorum tavsiye ederim (: beklerim.

http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...lisma-dertlesme-topigi-buyrun-kizlar-332.html

Back