isimee karar veremedik halaa

sizce hangi isimm

• Poyraz

OY: 13 59,1%
  • Ayaz

OY: 9 40,9%

• Ankete Katılan
    22
Canm bence poyraz o isim daha çekici geliyor bence yinede sen blrsn :)

eşim de cok istiyor poyraz ama bana da ayaz daha modern geliyor ve bizim bi tanıdığımiz var ikiside ck günah koyma diyor kuranda gecmedigi için
Canm neden günah olsun ki bu sizin hakknz isim koymak milletin degil benimde cocgm olsa poyraz koyrm benim fikrim bu sen bilirsn yinede :)

eşim de cok istiyor poyraz ama bana da ayaz daha modern geliyor ve bizim bi tanıdığımiz var ikiside ck günah koyma diyor kuranda gecmedigi için
Her isim kuranda gececek diye bir mecburiyet yokki. Anlami iyi olsun yeterli.
Milletin fikrini alma soranlara isim şu biz bunu begendik diyip gec. Yoksa laf ebeligi yapan cok olur

İkiside anlam yönünden çok basit isimler bence daha anlamı guzel isimler bulmalısın poyraz ayaz atlara verilen isimler bence iyice düşün canım daha guzel isimler var

Kuran da geçip geçmemesinden daha önemlisi manası canım. Öyle kafasına göre hüküm verenleri sallama sen. Önemli olan anlamı. Çnkü evladın anne baba üzerindeki haklarndan biridir isim. Bu iki ismn anlamınıda bilmyrm ama anlamına dikkat etmek gerek işte.

ben ayaz ismini daha çok beğeniyorum

İki isimde negatif duygular uyandırdı bende , insan yavrusuna kışı soğuğu çağrıştıran isimler vermemeli bence.İsimlerin Kuranda geçmesinden çok anlamı önemli.Isim hakkı annenin olmalı emmee bebişte niye ayaz olsun yauwww annesi

En sevmediğim isim Ayaz . Kiraz Mevsimi diye bir dizi vardı bir zamanlar orda meşhur oldu coştu bu isim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…