- 20 Ağustos 2016
- 286
- 508
- 103
- Konu Sahibi Siyahzambak6
-
Maaşlı bir işe girmeniz daha makul .
Aslında yazı yazmayı çok seviyorum. Ama nasıl yapabilirim bilmiyorum.Yazıyla aranız nasıl ya da araştırma vs severmisiniz? Makale yazabilirsiniz bir çok yere. Eğitim durumunuz, ilgi alanız falan nelerdir?
Bi ara nette denk gelmiştim. Yazdığınız makalelerden para kazanma imkanı. şimdi google abaktım ama site adı vermek buradan yasak. en azından siteyi ya da onun benzerlerini okuyarak ne olduğunu bi araştırabilirsiniz. özelden atayım bi örnek site yani bi göz atıp bakarsınız ben tam nasıl işliyor bilmiyorum. Araştırın siz kendinizAslında yazı yazmayı çok seviyorum. Ama nasıl yapabilirim bilmiyorum.
Birçok konuda ilgim var . Yemek, dikiş, orgu, vs
Yaa bakiyorum hemenözelden mesaj atılmıyor size o yüzden link atamadım
((Çevren yoksa o iş çok zor...
Bebegim var cunku. Olmaz diyosunuz yani...O katalog işi artık çok verimli olmaz
Eskisen çaylıya çıkamayan kitle biraz da o aldı anan ben de alayım diye alıyordu
Şimdi o ürünler marketlerde dahi var yani markası aynı olmasa da iş görür mahiyette en ucuzcu markette de var
Yine internetten alışveriş yapmayanı da dövüyorlar sanki oradan alıyor herkes
Bu nedenle o iş para getirmez başka işler araştırın
Bir de maaşlı işe girmek neden olmuyor
Demi yani... Atiyorum hemenHeyır canım o katalog işi denen işlerle bir sürü kadın çalışıyor.bu gibi işlerde sadece çevresi olanlar başarılı değil.tam tersi bu işlerle çevre olur.yalnız seçtiğin firma da önemli,hangi firmda çalışıyorsun.özelden yaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?