- 23 Aralık 2015
- 525
- 256
- 23
- Konu Sahibi Beyazask25
kizlar 8 aylik hamileyim isim hala karar veremedim ayaz mi poyraz mi sizceee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki isim sünnettir ikiside olabilir kimlikte iki isim olur siz ayazı kullanırsınız Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah Aminsagolun kizlar ben de ayazi daha cok seviyorumda esimde poyraz ismini seviyor oyle arada kaldik iki isim arasinda
Erkek olursa benim de düşündüğüm isimler arasında ayaz var. Ayaz iyidir, hem kulağa daha hoş geliyor sanki. Belki de ben beğendiğim için öylekizlar 8 aylik hamileyim isim hala karar veremedim ayaz mi poyraz mi sizceee
iki isim hic sevmiyorm :))Ayaz Poyraz ikisini birden koyun :)
iki isim hic sevmiyorm :))Ayaz Poyraz ikisini birden koyun :)
Karakteriinde sogukluk olmaz insallah isim karakteri etkilermisKuru soğuk demekmiş neden koyulur ki cocuga bu isim
bana da daha guzel geliyor modern geliyor esimde poyraz diyor sanki o.dogurcak :)Poyraz ismini begenmiorum ama zevk meselesi tabiki :)
Ayaz daha güzel bence.. :)
bende oyle dusunuyorum cnmErkek olursa benim de düşündüğüm isimler arasında ayaz var. Ayaz iyidir, hem kulağa daha hoş geliyor sanki. Belki de ben beğendiğim için öyle![]()
ailede yagiz ismi cok yoksa ola bilirdi :)Yağız koyun en iyisi![]()