- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cankiriklarim
-
canim hsgyi adetin bittikten sonra 2.gunu cektirebilirsin özelde eger tam sonuc alamazsaniz %100lakoroskopiyle sonucs varilabiliniyor tüpün açık mi kapalimi.ama genelde rahim filmiyle anlaşılıyor.inşallah en kisa zamanda bebis haberi alirsin...Kızlar 1 yıldır korunmuyoruz eşim ürologa gitti sıkıntı yok dendi. Ben de evliliğimin 2. Ayı gittim alttan ultrasonla baktı kist miyom yok temiz dedi. zaten ben 24 25 günde bir heray cok düzenli adet olurum ve nasıl başladığını bile hissetmem. İkimiz de sağlıklıysak neden olmuyor. Aklıma tüplerimin tıkalı olabileceği ihtimali geliyor ama sanırım doktorlar da hemen hsg cektirtmiyor. Ne yapmalıyım??
Özellerde fiyat nedir? Devlete gittiğimde daha erken deyip yolluyorlar eşimin tüm sayımları yapıldı bana alttan ultrasonla bakıldı bişeyin yok dedi böyle olurmukicanim hsgyi adetin bittikten sonra 2.gunu cektirebilirsin özelde eger tam sonuc alamazsaniz %100lakoroskopiyle sonucs varilabiliniyor tüpün açık mi kapalimi.ama genelde rahim filmiyle anlaşılıyor.inşallah en kisa zamanda bebis haberi alirsin...
Doktorların bu hallerinden mefret ediyorum hemen bişeyin yok diyorlar. İnşallah sonuç alırsın. Bana da hicbir tetkik yapmadı daha yaşın genc yeni evlisin diye suan 1 yıl doldu. Bugün gittim doktora yüzüme bakmadan bi kağıt verdi istediği tahlillermis.. hepsini halletmeye calıscam hsg icin sıkıntım var suan adetimin 2.günü aslında pazartesiyi salıya bağlayan gecesi başladı bugün carsamba yani 2 sayılır mı 2 bucuk mu bilemiycemcanm HSG den önce mutlaka yumurta takibi yaptır,yumurtluyor msun,çatlıyor mu? hormon tahlilleriye bunları netleştir,he bunlarda bir sorun yok yaptırdım diyorsan da git hiç vakit kybetmeden HSG çektir özel de kendiinde gidip çektirebilirsin 300-400t arasında değişiyor fiyatlar.benim bir kızım var ikinci için uğraşıyorum ama bitane olmuş nasılsa diye bana da hep doktorlar olur acele etme HSG ye gerek yok flan dediler.enson gttim kendim çektirdim sonuç sol tüp kapalı+sıvı var.bu ssıvıda hep spermlerin rahim içinde ilerlemesini engeliyor hem de döllenme olsa bile bebek tutunamıyor falan.
enson gttim laaparoskopi oldum sol tüpümü aldılar şimdi tek tüple klomene başladım inşalaaah sonuç alırım
Seninle giriş gelişme yollarımız aynı suan bugün gittim doktora bisürü tetkik verdi ve ben hsg icin canım sıkkın tam hangi gün cekilmeli benim cuma son günü ama pazartesiye kalıcak o da cok mu gec olur?merhaba canım ben evliliğimin ilk aylarında doktora kontrole gittim çünkü çocuk istiyorduk benim adetlerim hep düzenli ve hiç ağrım olmaz adetliyken. Doktor muayene etti hiç birşeyin yok dedi gönderdi. 1 sene korunmadık ve çocuğumuz olmadı eşime bu sefer sen git dedim ve doktoru ona sperm testi yaptı hızı biraz yavaş çıktı ama çok etkilemeyeceğini söyledi ve eşim ilaç kullanmaya başladı. 1 ay sonra bende başka doktora gittim meğerse benim yumurtalıklarım gelişmiyormuş. Doktor hayretler içinde kaldı sana nasıl birşeyin yok dediler dedi ve hemen tedaviye başladı. ilk ay klomen ve çatlatma iğnesiyle denedik olmadı. Sonra rahim filmi çekildim kanallar açık çıktı. Bir sonraki ayda gonal-f ye başladım yumurtalıkların çok güzel gelişti istersen normal yolla deneyelim istersen aşılama yapalım dedi ben aşılama istedim ve aşılama yapıldı şimdi bekliyorum. Adetin düzenli olsada yumurtalıklarının gelişiminde,çatlamasında veya eşinin sperm hızında,sayısında sıkıntı olabilir. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Doktorların bu hallerinden mefret ediyorum hemen bişeyin yok diyorlar. İnşallah sonuç alırsın. Bana da hicbir tetkik yapmadı daha yaşın genc yeni evlisin diye suan 1 yıl doldu. Bugün gittim doktora yüzüme bakmadan bi kağıt verdi istediği tahlillermis.. hepsini halletmeye calıscam hsg icin sıkıntım var suan adetimin 2.günü aslında pazartesiyi salıya bağlayan gecesi başladı bugün carsamba yani 2 sayılır mı 2 bucuk mu bilemiycemadetin bittiği gün diyor hsg ama benim bu durumda 4 gün sürüyor ve 4.gün cuma hadi diyelim 5 de biraz sonları gelse ctesi.. ben ptesiye kalıyorum hsg icin cuma mı cektirsem belki cok gelmez diyorum genelde gelmiyor cünkü
Ben de herhalde alınganım biraz şu dönemhiç ilişkiye girmem p.tesiyi beklerim diyorsan kesinlikle p.tesi.. ama çokçokk aklına takılıyorsa ara ssor doktoruna,hatta çekim yaptıracagın yere de sorabilirsin için rahat etmiş olur..
bu doktor bi garip gerçekten ama bzimle ilgiyle aalakayla ilgili değil konu.mesela benim doktorum arkadaşım,aile dostumuz,en yakın iş arkadaşımın kocası ama o bile bana bekle bekleee dedi.hatta 2sene önce karıısıyla birlikte başladık çocuk çalışmalarına ki arkadaşımın pko su var ona rağmen kocası mudahale etmedi kız 6ayda anca gebe kaldı,kocası yaa kadındogumcu dusunsene ver ordan bi kutu klomen karına kalsın hamile ama yok,olur olur takma kafana diyodu kıza,1seneye olmazsa yumurtalıkları uyarırız diyodu.okadar rahat adam
İnşallah ya sonuclar temiz çıkar umarım adetim düzenli diye bisi cıkmaz diyodum ama bi korku da var icimde cünkü cocukluğumdan beri cok fazla akıntım varbekle bekle p.tesi rahat rahat eşini de alır gidersin aceleye geetirme,inşalaaah birşey çıkmazda hemen buayı güzel birtakvim yapıp değerlendirisin ve gebe kalırsın.HSG den sonra ilk 3ay şans çok yuksek biliyorsun,ufak tefek yapışıklıklar basınçla açıldıgı için tertemiz oluyor tupler
Aynen bişi varsa öğrenip ona göre hareket etmek en doğrusu şimdi tedavi sürecin nasıl??valla benim hiç ne adet düzensizliğim vardı ne akıntım vardı ama tak sol tüp gitmişşş ..
ki doktor diyo ki hidrosalpenkste sen de çok agrı yappmıştır eşşek kadar olmuş cunku çok afedersin,normalde agrı yaparmış kasıklarda,cinsel ilişki de de agrılı olurmuş falan.dedim kiii yoooooo benim hiç ama hiiiiiiç sıkıntım yoktuuu,şaşırdı doktorda. oyuzden hiç belli olmuyor,sen p.tesi git yaptır iç bişi de düşünme tamamıyle kapalı kutu cunku bilmiosun içerde ne var.inşallah temiz ççıkar,çıkmazsa da enazından bilirsin ne oldugunu. ben hiç unutmam HSG ye giderken allahım noolur bişi çıksın diyordum cunku sebepsiz yere gebe kalamıyor olmak beni çıldırdırtı.doktor sol tüp kaapalı diyince bi rahatladım yaa heh dedim işte bundan olmuyormuşşşş.. böyle de garip bir insanım
Bir de hidrosalpinks olduğun ultrasonda mı cıktıvalla benim hiç ne adet düzensizliğim vardı ne akıntım vardı ama tak sol tüp gitmişşş ..
ki doktor diyo ki hidrosalpenkste sen de çok agrı yappmıştır eşşek kadar olmuş cunku çok afedersin,normalde agrı yaparmış kasıklarda,cinsel ilişki de de agrılı olurmuş falan.dedim kiii yoooooo benim hiç ama hiiiiiiç sıkıntım yoktuuu,şaşırdı doktorda. oyuzden hiç belli olmuyor,sen p.tesi git yaptır iç bişi de düşünme tamamıyle kapalı kutu cunku bilmiosun içerde ne var.inşallah temiz ççıkar,çıkmazsa da enazından bilirsin ne oldugunu. ben hiç unutmam HSG ye giderken allahım noolur bişi çıksın diyordum cunku sebepsiz yere gebe kalamıyor olmak beni çıldırdırtı.doktor sol tüp kaapalı diyince bi rahatladım yaa heh dedim işte bundan olmuyormuşşşş.. böyle de garip bir insanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?