İşin içinden çıkamadım:(

melisaas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
285
0
46
İstanbul
1 ay önce biriyle çıkmaya başladım her şey çok güzeldi.. Çok ilgili falan ama o Ankara da okuyor izmitte yaşıyor ben istanbulda cuma günleri izmite gelıyordu cumartesı görüşüyorduk istanbula geliyordu o .. o 21 yaşında ben 20 yaşındayım.. ilgi falan her şey güzel.. biz ciddi olarak başlamıştık bu ilişkiye.. Ama bi pazartesı ona askım salı günü gidiceksin yine ankaraya hiç demiyosun az nete gel de göriym seni demiştim o da laptop kuzende aşkım format atılcak demişti tamam dedim 5 dk sonra bı baktım face acık sonra face acık dedim ben açmadm ya yazdım ben de neyse tamam dedim sonra baktım yine 1 saat sonra face acık herneyse sonra geceye dogru bana dedi ki aşkım seni gecelıgınle gormek ısterdım ben de orda uyandım bırden aa öyle mi aşkım ne güzel dedim açarmıydın cam dedi ben de tabi aşkım dedim sonra ne desin aşkım dur pc gelmiş güncellemeleri yapıyım ben hemen bişi sezdim onu bi adrese eklemiştim face ben girmiyorum face falan dediği andan 5 dk sonra kızı kabul etti face .. sonra ben bu cocugu bı msn eklemıstım cam acılmıyodu ordan acılır dıye baktım actıgımda hemen yazdı ıste nerden sen aşk nasıl gıdıyo ben aşk yok demiştim sen de bendede yok hersey cıkar ıcın demıstı şok oldum cam actık ben yıne o msn gırdım yıne yazdı ona düşünün kımle konusuyorsun dıyorum kımseyle askım dıyordu.. her sey ust uste gelmıstı ve belli etmedim cunku atlatamamıştım şokunu sabah dayanamadım o hala aşkım seni cok sevıyorum sozlere devam edıyordu ayrılmak ıstıyorum dedim şaşırdı üzüldü nedenini söyledi ilk söylemedim sonra söyledim telefonda ilk kendini savunamadı sonra sen olduğunu biliyordum falan dedi ben cok uzulmustum neler söyledim ben salakmıyım ya dıyordum yok degılsın dıye mesaj gelıyordu benm ıcın tek sen varsın dıyordu sadece neyse ben ayrılamadım tam salak gibi o istanbula geldi öyle barıstık ama hala guvenemıordum ona her aksam kımle konusuyorsun dıyordum düşünün .. ayrıca bulustugumuzda bız cıddıydık hanı nasıl boyle seyler yapabılıyorsun dedıgımde ya cıddıyız evet ama sureklı bunu soyleyınce daralıyorum bi sorumluluk gelıyo üstüme bak senn.. ve ıkı gun oncede gece benle mesajlasırken 2.30da face ve msnı acık gorunce yne suphelendım sabahı tartıstık ve ayrıldım ve benı yine takmadı bısıler dıyodum o aradan bı kelıme secıp baska bısı dıyordu kuzenımle konusmus bana güvenmıyor dıye bende mı hata lütfen bişi söyleyin ayrıldım ve o mesaj cekmeden duramzdı bugün 1 mesaj bile cekmedi...

arkadaşım bu kişiden sana hayır gelmez bence ciddiyetini varamamş ilişkinizin olgunlaşamamış sen önüne bak derim ben...

Yaa bu erkeklerin hepsi aynı işte yaa. Hep ciddi düşünüyorum derler. Sözler verirler. Yeminler ederler. Ama sonra bi anda değişiverirler. Dengesizleşirler. Dengesizmiş canım seninkide anladığım kadarıyla biraz da ne istediğini bilmiyor. Suçu sana atmaya çalışmış. Kıskanç bana güvenmiyor bilmem ne diyerek. Elde edene kadar peşinde koşarlar. Elde edince de terk edip giderler.

herşey alenen belli hangi ciddiyetden bahsediyosun ki? adam bi başkasına 'çıkar için' diyo ötesi var mı? sen kendine yakıştırabiliyo musun bunu? 1 aylık sevgilin geceliğinle görmek isterdim bilmem ne diyo hangi aşk hangi sevgi Allah aşkına. tanımadığı birine onu söyleyen arkadaşlarına neler neler diyodur. :47: hala neyine üzülüyosun anlamadım?

Son düzenleme:
herşey alenen belli hangi ciddiyetden bahsediyosun ki? adam bi başkasına 'çıkar için' diyo ötesi var mı? sen kendine yakıştırabiliyo musun bunu? 1 aylık sevgilin geceliğinle görmek isterdim bilmem ne diyo hangi aşk hangi sevgi Allah aşkına. tanımadığı birine onu söyleyen arkadaşlarına neler neler diyodur. :47: hala neyine üzülüyosun anlamadım?

evet baskası dıye benle konustugunda ılıskıler cıkar ııcn olmus benım ılıskım yok dedi resmen ve zaten bı kavga etsek hıc umrunda olmazdı yanı kavga etmeye yanasmazdı normalde askm canım cıcım cocukca tavırlar haklısın ..

canım yanlış anlama ama bir ablan olarak birkaç şey söyleyeyim.
bu adam yanlış bir adam.
gerçektende çıkar için yanında onu en başta bir söyleyeyim gecelikle görmek vs falan.
akıllı kızmışsın ki uyanmışsın.
21 yaşındaki okuyan bir adam ciddi düşünmez evlilik vs.
bir adam ne zaman tam anlamda ciddi düşünür dersen okulu, işi,askerliği halleder işte o zaman.
buda en az bir 5 yıl demektir.

Back
X