• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isin icinden cikamadim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Penc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Penc

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
11
0
6
45
Ilk mesajim ve aranizda yeniyim.panik atak ve diyabet hastasiyim.rahatsizliklarim nuks ettigi zamanalarda evde yalniz kalamiyorum.5 yasinda oglum var ve bana bisey olursa cocugum tek basina ne yapar korkusuyla dahada kotu oluyorum ve evde kalamiyorum anneme gidiyorum esimde disarda kalamadigi icin gece yatmaya evimize geciyor.bu durum beni uzuyor.kayinvalidem sehir disinda oldugu icin sadece annemde kalabiliyorum.eve gitsem carpindi fenalik basmasi gitmesem annemin basina bela oluyorum gibime geliyor.esim sag olsun kal desene duzenimiz bozuluyor.ne yapmaliyim.yalniz hissediyorum

Annenize çk yakın bir eeve taşının,yan apartman hatta imakn bulabilirseniz aynı apartman

Annenize eviniZin yedek anahtarını verin.belli aralıklarla siz onu arayın ya da mesaj atın,acil bir durum olursa anneniz evinize ulaşıp size yardım eder.

İyi de panik atak ve korku senin şekerini yükseltir .
Ben mi yanlış biliyorum ?
Bence bir psikiyatri servisiyle görüşmelisin .
İlaç verirse kullan vermezse terapiye git .

Abla acaba psikoloğa gitsen iyi gelir mi? Benim arkadaşım bu tür problemi var iyi geliyormus

Panik atak tedavisi goruyorum fakat bazen ilaclarimin etkisi azalip cogalabiliyor ve rahatsizliklarim tekrarliyor.diyabet tedaviside goruyorum insulin kullaniyorum. Kayin validem yanimda olsada evde olsam dedim oda gelemedi.anneme mahkummusum gibiyim.

Panik atak tedavisi goruyorum fakat bazen ilaclarimin etkisi azalip cogalabiliyor ve rahatsizliklarim tekrarliyor.diyabet tedaviside goruyorum insulin kullaniyorum. Kayin validem yanimda olsada evde olsam dedim oda gelemedi.anneme mahkummusum gibiyim.

Bak tatlım ilaç tedavisinin yanında psikoterapi görmen daha etkili olur . Doktoruna ilaçların yetersiz kaldığını belirt .
Diyabet için gittiğin doktorada bunu belirt belki kullandığın insülinde panik atak ilacını kesen bir şey vardır ? Bak ne desek biz doktor olmadığımız için belkilerle havada kalıyor .

Bu arada bolca sakinleştirici etkisi olan dualar oku .

Bu durumlar karsisinda neler yaptiniz. Psikolojik destek aldinizmi ?

panik atak tedavisi için ilacın yanında psikolog tedavisi de görmelisin

o sizin anneniz neden bela olasınız?? böyle düşünmeyin lütfen. sonuçta rahatsızsınız da. benim annem de ben 4 yaşındayken kardeşlerim de bebeklerdi ikiz sizin gibi oldu. evde tek kalamıyordu sürekli öleceğini düşünüyordu, nefes alamıyordu falan. psikiyatriye gidiyordu ilaç kullanıyordu. siz de gidin rahatlatır belki. uyku yapmayan ilaçlar var. neyse sonra bir şarkıyı dinledikten sonra nasıl etki ettiyse yendi o korkuyu. tabi şarkıdan değil de bu o vesile oldu sanıyorum. inş siz de yenersiniz bu durumu.

Back
X