Merhabalar,
Öyle bir derdim varki işin içinden çıkamıyorum
arkadaşlar.
Şöyle anlatayım; bir yakınımızla ortak işyeri açtık
Krediler çekildi mallar alındı dükkan kuruldu. Kışı öyle böyle atlattık. Sonra ortaklık bozuldu dükkan bize kaldı
Onların kredisinide biz ödüyoruz.
Ama artık bunaldım ne zor şeymiş ya. Borçların ardı arkası kesilmiyor bir ödeme yapıyorum oh be demedem diğeri geliyor çıldıracağım. Böyle olacağını bilseydim bu işe kalkışmazdım. Daha çok ayrıntı var ama neyse
Asıl sorun şu nasıl bu dükkandan kurtulacağım satılığa çıkatdım ciddi alıcı çıkmadı . Kapatamam çünkü krediler var. Çok iyi işte yapmıyor ite kaka gidiyor işte. Bir fikir verin ne olur çok bunaldım.
Merhabalar,
Öyle bir derdim varki işin içinden çıkamıyorum
arkadaşlar.
Şöyle anlatayım; bir yakınımızla ortak işyeri açtık
Krediler çekildi mallar alındı dükkan kuruldu. Kışı öyle böyle atlattık. Sonra ortaklık bozuldu dükkan bize kaldı
Onların kredisinide biz ödüyoruz.
Ama artık bunaldım ne zor şeymiş ya. Borçların ardı arkası kesilmiyor bir ödeme yapıyorum oh be demedem diğeri geliyor çıldıracağım. Böyle olacağını bilseydim bu işe kalkışmazdım. Daha çok ayrıntı var ama neyse
Asıl sorun şu nasıl bu dükkandan kurtulacağım satılığa çıkatdım ciddi alıcı çıkmadı . Kapatamam çünkü krediler var. Çok iyi işte yapmıyor ite kaka gidiyor işte. Bir fikir verin ne olur çok bunaldım.
yeni ortak bulma yoluna gitseniz belki..
peki ödediğiiz kredileri dükka için alınan kredler olduguna emin misin
5 kalem var iade almazlar malesefCektiginiz krediyi hangi kalemlere harcadiniz?
Mesela aldiginiz mallari iade etmeyi deneyin
Dukkan kiraliksa kapatinca kira, elektrik,vergi gibi masraflardan kurtulursunuz
Eger isi donduremiyorsaniz zararin neresinden donerseniz kardir
Bilemiyorum ne yapsamAllah yardımcın olsun canım işlerini artıracak promosyon gibi ilgi çekici birşeyler denesen belki işler artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?