İşin içinden çıkamıyorum

Sevdam-o

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
238
78
13
Arkadaşlar benim erkek arkadaşımla sorunum var kafamı toplayıp bir akıl yürütemiyorum. Sizden yardım istiyorum. Akıl akıldan üstündür.
Ablam 3 hafta önce birile tanişti, çocuk ilk gün cok güzel konusmustu bende dinlemistim. Ablam bu dogru insan demişti. Bulusmuslar ablamın anlatıgına göre cocuk sevdigini hastalıktan kaybetmis 3 sene önce, bulustukları gün buna Kendi soy ismile seslenmiş. Begendigi belirtmiş..
bir hafta araları cok iyidi ablam cok mutluydu karımsin filanda demiş. Bir gece ablam aglamasına uyandım cocuk buna sen hangi dünyada yaşıyorsun ben sevdigimi kaybetim baskasıla olmam demiş. Yarınsı gün bulusup konusmuslar, demiş ki ‘senden etkileniyorum sana kapılıyorum onun için görüşmek istemiyorum ama kapıldım demis dudaklarına yapışmış. Biraz mesafe koydu ablam Ama yazısıyorlar cocuk bir yakınmıs bır uzak. İnce giydiginde hasta olma diyormus, bulusmak istiyormus. Hatta ablami kaybetigi insana benzetmis. Ablamda sorun cocuk bazen arkadas gibi davranıyormus, bazende seviyor gibi ,anlamiyorum diyor Seviyormu ? arkadas olarakmı görüyor? Nasıl anlıcam? Deyip duruyor. Bende söyle yap böyle yap deyemiyorum.

Öncelikle yazımınız çok kötü zor anlaşılıyor.Ablanıza da bu çocuktan bi' cacık olmayacağını söyleyin.
Yazım hatalarım cok biliyorum yurt disinda oldugum için türkcede anca bukadar oluyor. Kusura bakmayın. Abla aman Salla baskasıla ol dedim daha yeni alişma yok birsey yok yoluna bak dedim ama seviyorum diyor.

Buluştukları ilk gün 'karımsın' demiş. Biraz fazla arabesk değilmi sizcede :olamaz:
Bundan sonrasını okumadım. İtici ve bence ürkütücü bir tip. Uzaklaşın.
Açık konusmak gerekirse ben onaylamıyorum ilişkiyi hersey tip degil ama 1.ablama yakışmıyor.
2. Cocuk dengesiz
3. Kaba

Açık konusmak gerekirse ben onaylamıyorum ilişkiyi hersey tip degil ama 1.ablama yakışmıyor.
2. Cocuk dengesiz
3. Kaba
Onaylamayın da zaten. Daha ilk günlerden 'karımsın' ne ya 😒 ilk günden karımsın diyen adam yarın çocuklarımın anasısın diyip iyice kadir inanıra bağlar🤦‍♂️
Ablanızda biraz mantık varsa uzaklaşır normal değil bu adam.

Onaylamayın da zaten. Daha ilk günlerden 'karımsın' ne ya 😒 ilk günden karımsın diyen adam yarın çocuklarımın anasısın diyip iyice kadir inanıra bağlar🤦‍♂️
Ablanızda biraz mantık varsa uzaklaşır normal değil bu adam.
Icinden cikamiyorum bu yüzden birak dedikce beni kötü görüyor. Sevgisini nasil anlarim diyor. Bana seviyor gibi gelmiyor dedim. Davranislari seviyor diyor. Kaldim

Back
X