Ben hic bir araya gelmedim tek bir kere konusurken duydum. Ablam anlatmasıla biliyorum ama banada normal gelmiyorUmarım sevmiyordur çünkü severse sapık gibi yapışma, şiddet ve zorla alıkoyma potansiyeli var gibi sanki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hic bir araya gelmedim tek bir kere konusurken duydum. Ablam anlatmasıla biliyorum ama banada normal gelmiyorUmarım sevmiyordur çünkü severse sapık gibi yapışma, şiddet ve zorla alıkoyma potansiyeli var gibi sanki.
Anlasa sanki dünya tek onun etrafında dönüyor sanki tek erkek o varYol kendinin değerli biri olduğunu hissetirmek böyle birinin ona zarardan başka bişey vermeyeceğini anlatmak.
Oldu erkek arkadasları, sanırım fark etmiyor etse durmaz ki manyak herifle. Diyorum abla baska birile ol ama hayır diyor seviyor beni diyor. Abla sevmiyor seven böyle olmaz diyorum cok biliyorsun diyor.Ablanızın hayatında, hiç erkek arkadaşları olmadı mı ?
Sevgili veya Arkadaş. .
Yani bu adamda ki Anormallikleri neden fark edemiyor?
İşin içinden çıkılacak bir durum yok ki aksine kaçılası bir durum var.
Sen bide devamını görsen soyadiyla seslenmiş opusmus sonrada gecenin bı yarisi arayıp sen neyin kafasını yaşıyorsun demiş valla böyle senaryo aşkı memnu da yoktu be kardeşim Behlül haznedara çok haksızlık yapmışız meğerBuluştukları ilk gün 'karımsın' demiş. Biraz fazla arabesk değilmi sizcede
Bundan sonrasını okumadım. İtici ve bence ürkütücü bir tip. Uzaklaşın.
Öpüşme konusuna birsey deyemem cünkü sormadım tek gece aglamasıla uyandımSen bide devamını görsen soyadiyla seslenmiş opusmus sonrada gecenin bı yarisi arayıp sen neyin kafasını yaşıyorsun demiş valla böyle senaryo aşkı memnu da yoktu be kardeşim Behlül haznedara çok haksızlık yapmışız meğer![]()
Arkadaşlar benim erkek arkadaşımla sorunum var kafamı toplayıp bir akıl yürütemiyorum. Sizden yardım istiyorum. Akıl akıldan üstündür.
Ablam 3 hafta önce birile tanişti, çocuk ilk gün cok güzel konusmustu bende dinlemistim. Ablam bu dogru insan demişti. Bulusmuslar ablamın anlatıgına göre cocuk sevdigini hastalıktan kaybetmis 3 sene önce, bulustukları gün buna Kendi soy ismile seslenmiş. Begendigi belirtmiş..
bir hafta araları cok iyidi ablam cok mutluydu karımsin filanda demiş. Bir gece ablam aglamasına uyandım cocuk buna sen hangi dünyada yaşıyorsun ben sevdigimi kaybetim baskasıla olmam demiş. Yarınsı gün bulusup konusmuslar, demiş ki ‘senden etkileniyorum sana kapılıyorum onun için görüşmek istemiyorum ama kapıldım demis dudaklarına yapışmış. Biraz mesafe koydu ablam Ama yazısıyorlar cocuk bir yakınmıs bır uzak. İnce giydiginde hasta olma diyormus, bulusmak istiyormus. Hatta ablami kaybetigi insana benzetmis. Ablamda sorun cocuk bazen arkadas gibi davranıyormus, bazende seviyor gibi ,anlamiyorum diyor Seviyormu ? arkadas olarakmı görüyor? Nasıl anlıcam? Deyip duruyor. Bende söyle yap böyle yap deyemiyorum.
Bak canm şaka bı tarafa gerçekten ablana uzuldum en kısa zamanda bu çocuktan ayrılsın baksana çocuk deli resmen ablanada psikolojik olarak zarar verebilirÖpüşme konusuna birsey deyemem cünkü sormadım tek gece aglamasıla uyandım
Toz kondurmuyorki manyaga. Kendi derdimi biraktim onun derdile ugrasiyorumPsikolojisi bozuk karşı tarafın dengesiz hareketlerinden de anlaşıldığı gibi. Şahsi fikrim kesinlikle uzak dursun ablan. Yoksa yakın zamanda karşı tarafın bu hareketleri onu daha çok yıpratacak.
Canim anlatabilsemBak canm şaka bı tarafa gerçekten ablana uzuldum en kısa zamanda bu çocuktan ayrılsın baksana çocuk deli resmen ablanada psikolojik olarak zarar verebilir
Toz kondurmuyorki manyaga. Kendi derdimi biraktim onun derdile ugrasiyorum
O zaman bırak kendi yaşayıp görsün canım sen elinden geleni yapmışsın kendini suçlu hissetme gerisi ablanın bileceği işCanim anlatabilsemzarar görsün istemiyorum ondan sizden yardim istedim. Konustum anlamiyor, cocugun kiz düskünü demek icin sahte hesapla asildim yüz vermedi. Ablama manyak diyorum benimle kavga ediyor..
Ablamin yikilmasi beni maf eder insallah ben yanlis düsünüyorumdur dicem ama okadar kisiyiz hepimiz bir fikirizO zaman bırak kendi yaşayıp görsün canım sen elinden geleni yapmışsın kendini suçlu hissetme gerisi ablanın bileceği iş
Ahh ahh kaptirmasayi birak kapildi gitti bileO zaman bırak anlar 1 aya ne mal olduğunu karşı tarafın. Çok kaptırmasa bari