- 27 Ekim 2011
- 707
- 230
- 323
3,5 yıllık bir ilişkim var resmiyete hala dökülmedi ilk bir yıl çok istekli idi ben erken dedim.sonra covid ardından sorunlar vs ama iyi vicdanlı devam ediyoruz...ailecek de görüşülüyor az da olsa .. benim şöyle bir sıkıntım var babası vefat etmiş anne ve bir abla var ve tek.bekar benim erkek arkadasim...erkek arkadiskm.cogunlukla benimle kalıyor.anne abla maaş alıyor emeklileri var yani yıllık az da olsa alt katlarindan 5000 idi en son kira aliyorlar .evleri kira değil pazarı marketi ucuz denebilecek semtte yaşıyorlar yani gecinirlwr ama onlar biber zamanı k2ndilerine 50 kilo bile fazla gelecwkken 150 kilo biberd2n salca yapıyorlar.herkese dagitiyorlar bizde dahil.yemek haftada bir iki sülale boyu yemek yapıp dağıtma ama sonuç olarak.gecinememe...ya daha evli değilim bisi değilim .karisamam yetisemiyorlar evin tek oğlu ondan alıyorlar (bende kalirken) bakın ben kötü biri degilim 3,5 yıldır bu böyle ve artık anlayamıyorum. Erkek arkadasim.yeri geliyor isyan ediyor 4 kardeşler sonuçta tek.maddi yük annesi gile karşı onda.yeri geliyor bana onları savunuyor geçinemiyorlar diyo eh böyle 6-7 kişilik yaparlarsa her şeyi geçinem3zler.
Ya gerçekten gecinemsinler yetmesin iki kişilerken⁸ zor durumda kalsınlar anlarım. Ama onlar abartıyor.ve erkek arkadsim da son zamanlarda onların tarafını tutuyor salca şu bu umrumda değil benim.diyor .eh biz o zaman bütün sülalenin dolmasını salcasini yapalım erkek arkadaşımın gelecekteki eşimin bütçesi ile .ailedeki en büyük bütçe onda evet ama o evde çok kalmiyorki...
Ya kendimi cok kotu hissediyorum..ben sadece herk3s ayagini yorganina gore uzatsin istiyorum.
..
Ya gerçekten gecinemsinler yetmesin iki kişilerken⁸ zor durumda kalsınlar anlarım. Ama onlar abartıyor.ve erkek arkadsim da son zamanlarda onların tarafını tutuyor salca şu bu umrumda değil benim.diyor .eh biz o zaman bütün sülalenin dolmasını salcasini yapalım erkek arkadaşımın gelecekteki eşimin bütçesi ile .ailedeki en büyük bütçe onda evet ama o evde çok kalmiyorki...
Ya kendimi cok kotu hissediyorum..ben sadece herk3s ayagini yorganina gore uzatsin istiyorum.
..