İşin içinden çıkamıyorum!!

bende ayni durumda idim:44:
Türkiye - Almanya arasinda..
Bosa koyuyorum dolmuyor, doluya koyuyorum almiyor..
Böyle bir durumda karar vermek o kadar zor ki Allah kolaylik versin :25:
Dogru kisi oldugunu düsünüyorsan fizana bile gidilir :16:
bi denersiniz en azindan orda?

birde bu aklima gelirdi hep:
[h=2]Umut verip güven aşılayıpta yarı yolda bıraktığın insanın Gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Hz. Muhammed (s.a.v.)
[/h]

bende ayni durumda idim:44:
Türkiye - Almanya arasinda..
Bosa koyuyorum dolmuyor, doluya koyuyorum almiyor..
Böyle bir durumda karar vermek o kadar zor ki Allah kolaylik versin :25:
Dogru kisi oldugunu düsünüyorsan fizana bile gidilir :16:
bi denersiniz en azindan orda?

birde bu aklima gelirdi hep:
[h=2]Umut verip güven aşılayıpta yarı yolda bıraktığın insanın Gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Hz. Muhammed (s.a.v.)
[/h]

siz nasıl bir karar verdiniz?

siz nasıl bir karar verdiniz?

Benim Ailemde hic kimse benim TR de yapabilecegime inanmadi ve burda iyi bir isin cevren var burda deneyin dediler.
Hatta bi konu acmistim, TR ye dönmek konusunda.
Orada yasamayi o kadar cok istiyordum ki, tüm zorluklara gögüs gerebilirdim ama is bulamama korkusu sardi beni.
Neyse bu sebeplerden dolayi ilk burada denicez, yapamazsak Türkiyeye dönücez.
Zamaninda büyük konustum ithal damat getirmem diye- büyük konusmamak lazimmis :27:
bu Karari kabullenmekte o yüzden cok zor oldu.

Ilk Orda deneyebilirsiniz 5 sene mi demisti Sevgiliniz ondan sonrada birlikte dönersiniz.
Aileniz ne diyor bu duruma?

İyi de eğitim durumu iyi ise niye TR'de iş bakmıyor? Amerika'ya giden herkes kıssa yoldan köşeyi mi dönüyor? Zengin olmak için gerçekten iyi bir planı mı var; plan işliyor gözüküyor mu?

Arkadaşlar daha öncede söylediğim gibi uzun süren bir ilişkim var.Ancak Amerika'da ve biz son zamanlarda çok sık kavga etmeye başladık artık.Çünkü tam işler resmiyete dökülecek ben kendimi çok çekiyorum ondan.Bu zamana kadar orayı gitmeyi çok düşünüyordum.Ama artık ona oraaya gelmek istemediğimi söledim.Çünkü benm burda bir düzenim var.İyi bir kariyerim var.Herşeyi tepip oraya gidip sıfırdan bir hayat kurmak gerçekten çok zor. Hem de ailesi de orda. Oda bana bekle beni ben gelim.AmA buraya kadar gelmişim sıfır parayla asla geri dönemem dedi(ona da hak veriorum çok sıkıntı çekti)ama bu bekle dediği zaman yaklaşık 5 sene hadi şimdi nişan olsa senelerce beklicem.
Artık 17-18 yaşında da değilizki.Hadi döndü diyelim bna diyorki bir süre annemlerin orda otururuz.evleri altüstlü bende orda oturmak istemediğimi söledim.Asla küçümsemek için söylemiyorum yanlş anlaşılmasın.Ama onun büyüdüğü ortam ile benim büyüdüğüm ortam çok farklı.Orda oturmak istemiyorum diyorum sen niye kibirlilik yapıyosun ki diyor.ben de diyorumki ikimizde üniversite bitirmiş insanlarız daha iyi şartlarda oturalım.çocuğmz daha iyi bir yerde büyüsün vs.ama anlamıyor.hem bu kadar beklemişken hem de sonunda bu kadar sıkıntı yaşamak istemiyorum.
Yetişme ve büyüdüğümüz çevre olarak farklıyız.Ama uzun süredir bir ilşki olduğu için bişeyleri yıkıp atamıyorum. Beklememek için ayrılmak da istemiyorum.Ama gerçkten iki ucu b.klu değnek derler ya aynen öyle.Gitsem Amerika'ya bir sorun gitmesem 5 sene beklemek.İşin içinden çıkamıyorum.Siz ne dersiniz bana?

İşte insan ilk tanıştığı zaman gözü o kadar kör oluyor ki aşktan hiç bir şeyi görmüyor. İlk tanıştığınızda farklı olduğunuzu biliyordunuz ama o zamanlar aşkınız ağır geldi ve gel zaman git zaman işler ciddiye doğru giderken bu problemler çıkıyor.
İnsan gerçekten seviyorsa her yere gider bunu gerçekten inanarak diyorum. Bakın bu iş dediğiniz gibi çocuk oyuncağı değil, evcilikte oynamıyoruz parkta. Oturun iyice düşünün lütfen. Bu adam sizin hayatınızın erkeği ise Amerika'ya gidersiniz ama olmaya da bilir bunun için sizi kimse yargılayamaz. Öyle ise sevgiliniz ile konuşmalısınız açık açık. Yolunuz açık olsun.

İyi de eğitim durumu iyi ise niye TR'de iş bakmıyor? Amerika'ya giden herkes kıssa yoldan köşeyi mi dönüyor? Zengin olmak için gerçekten iyi bir planı mı var; plan işliyor gözüküyor mu?

oRada bir düzeni var artık.orayı tamamen gelip burda sıfırdan başlamak istemiyor ki onu çok iyi anlıyorum çok mücadele etti bu duruma gelebilmek için.işleri yavaş yavaş yoluna giriyor.zengin olma planı yok sadece türkiyeye eninde sonunda dönmek istiyor ve dönerken birikmişi ile dönmek istiyor.türkiyede iş kurmak istiyor.

Benim Ailemde hic kimse benim TR de yapabilecegime inanmadi ve burda iyi bir isin cevren var burda deneyin dediler.
Hatta bi konu acmistim, TR ye dönmek konusunda.
Orada yasamayi o kadar cok istiyordum ki, tüm zorluklara gögüs gerebilirdim ama is bulamama korkusu sardi beni.
Neyse bu sebeplerden dolayi ilk burada denicez, yapamazsak Türkiyeye dönücez.
Zamaninda büyük konustum ithal damat getirmem diye- büyük konusmamak lazimmis :27:
bu Karari kabullenmekte o yüzden cok zor oldu.

Ilk Orda deneyebilirsiniz 5 sene mi demisti Sevgiliniz ondan sonrada birlikte dönersiniz.
Aileniz ne diyor bu duruma?

Ailem başta istemedi.ama çoğunluk olarak bana bırakıyolar

Ailenizde ayrı gurbet elde bir başınıza yapabilir misiniz?(biraz acıtasyon oldu gibi :1:)
Şimdi oda haklı para biriktirmek istiyor,siz zaten çok çok haklısınız (bence)
Ülke değiştirmiyorsunuz,KITA değiştiriyorsunuz.
Yani çok zor bir karar..
Yerinizde olsam ne yapardım bilmiyorum.
Eğer çook büyük bir aşksa ve çooook güveniyorsam giderdim sanırım.
Gerçi erkek müsveddelerinin sağı solu pek belli olmaz da neyse :ssz:
Eğer yaparım diyorsanız gidin,yapamam diyorsanız,beklemeyin..
5 yıl sonucta kim öle kim kala değil mi ?
Hakkınızda hayırlısı :16:

Back
X