İşin içinden nasıl çıkılır bilemedim 😩

Aileyle herşeye varım ama tatile hayır. Hem bedenen hem ruhen kaldıramıyorum. Eşimde aynı şekilde. Hep tatile kendimiz gittiğimiz için artık teklif etmiyorlar bile. Ben kesinlikle gitmem. Tatil bizim özelimizi o yüzden Sadece birbirimize vakit ayırmayı seviyoruz deyip işin içinden sıyrılıyorum.Hele iki farklı zıt aileyle yok onun gönlü olsun yok bunun boşverin kendi eğlencemize bakın derim.

3 günlüğüne değmez zaten o eziyete.kırılmasınlar diye beraber gitmeye kalkmayın kendi evinizin huzurundan olursunuz.dertsiz başınıza dert almayın.

Kendi ailemle tatile giderim sikinti cikartmayacaklarina %100 garanti veririm ki hicbir zaman bir sikinti yasamadik ailemle ilgili ama esimin anne babasiyla asla gitmem, degil tatil disari bile cikmadim onlarla.

Esin ailesini senden iyi taniyordur muhtemelen. Bosuna basina dert aliyor da olabilirsin.

çekirdekçek gidin çekirdek çitlen gelin.
büyüklerde akrabalarıyla çitlensin.

Her iki aileyle birlikte tatil olmaz. Bu sene bir aileyle, gelecek sene obur aileyle gidin. Imkaniniz varsa iki aileyle ayri ayri bu yaz gidin. Ama kayinpeder cimriyse masraflar size yikilabilir

Kızlar selamlar
Dğn kayınvalidelerdeyken şöyle bir konusma oldu - Gorumcem vr kvalidem tatilr gtmeyi cok istiyor fakat kpederim garip b şekilde maddi olarak cok kulfetli olucak arabamzda yok gtmeyelim demiş fakat hanımlar gtmeyi cok istiyor ucuz yollu b ev kralayp kurbanda tatile egeye gtmek uygun yemek uygun yer dıyorlar ve bana dedilerki sizle gdelim bizde nolur siz ikna edersnz babanızı biz edemiyoruz felan dediler hatta bende bsey dyemedim aslında bana gore gdilebilir ama nasıl olur (( biz her kurban tatile gderiz kendi başımıza kmseyle gtmedik ki eşim kesnlkle ailelerle tatilden hoslanmıyor hatta bahsettm olmaz kmseyi alamayız hem maddi hem manevi zorlanırız diyor haksızda değil sanki kvalidemler kendi masraflarını karsılayacaklar ama eşim dıyorki o iş yaş hic belli olmaz diyor ustelik her tatil zamanında iki ailede bizle tatil yapmak istiyor benm annem ve kardesimde brlikte gtsek dediler zaten bu yazda aynı sekilde ... bnde buyukce b transporter felan kralayıp hep brlikte uc gunlugune gtsek mi dedim iki ailenin karakterleri inanılmaz farklı ve benm annem cok gergin yapılı biri bişey hosuna gtmesse burnundan getirir insanın şimdi biz ne yapıcaz kendimiz gtsek gene iki ailede acıkca beraber gdelm bu sefer olmazmı diye cok içten soruyorlar :( kızlr nasıl olur eşimde kesnlkle karsı bu duruma
Bu tatil de eşinizin ailesiyle bir şeyler yapın.
Kurban Bayramı tatilinde de kendi ailenizle bir yerlere gidin..

Ben eşiniz gibi düşünmuyorum. .
Kirkyilda bir böyle bir istekleri var kırmamak lazım..Hayat çok kısa. .

Maddi yönden kaldiramayacaksaniz.
Aileler de küçük bir katkıda bulunabilir.
Örneğin ben kendi Annemi bir kere güzel bir tatile çıkarmıştım.Ama ne yazık ki babama kısmet olmadı:(
Bir kere de Kayinbabam ,Eşimin Kız kardesı ve eşimin yeğeni birlikte Tatile çıktık ama Kayınvalideme kısmet olmadi:(
Ve bu tatilleri sene başı maddi anlamda planlayarak onlara teklif ettik..Çok ta iyi oldu çok mutlu oldular. .Unutulmayacak güzel anılar biriktirdik.

Biz cümbür cemaat tatil yaparız. Müthiş güzel olur. Rahmetlilerle güzel tatiller yaptık. Şimdi çocuklar gelinler damatlar torunlar olarak yapıyoruz.
İyi ki yapmisiz diyorum.
Artık çekirdek aile olarak tatil yapmaktan sıkılıyoruz.
Müthiş güzel olur.
Ama eşiniz istemiyorsa bilmem. Ben aileler tatil isterken, bana ne ne yaparsanız yapın diyip gidip eglenemem.
Ailem olmazsa olmazımdir.

Eşiniz ailesini sizden iyi tanıyordur ,olmaz diyorsa üstelemeyin.
Sizin ailenizle de eahat edemeyeceği için istemiyordur ,
Cidden hiç karıştırnayın ,karı koca gidin

Çok tatlısınız, sadece bunu söylemeye geldim :) çok içten soruyorlar filan yazmışsınız çok hoşuma gitti onca kv şikayet başlığından sonra :)

Back
X