işini bana yansıtıyor:((

duygudd

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
41
0
16
İstanbul
arkadaşlar merhaba
aranıza yeni katıldım.nasıl yeni bir konu acacagımı bilemediğim için buraya yazıyorum ((
benım konuma gelınce.yaklaşık 2 aydır hayatımda bırı var.tanıdık aracılığıyla tanıstık.daha doğrusu uzaktan akrabamız.2 aydır beraberız.klasık olarak ilk basladıgımız zamanlarda hersey çok guzeldı.fakat son 1 aydır benım bu ilişkiyle alakalı sıkıntılarım var
eskısı kadar ne arıyor ne soruyor.bazen koca bir gün hiç konusmadıgımız oluyor.akşamına belkı
mesala dun ondan öncekı gun doğru duzgun konusmadık.ve ben ona benı neden aramıyorsun dıye soramıyorum.önceden böyle değildim.herseyı sorar belkı de bıraz sıkardım.ama buna karsı öyle yapamıyorum.çunku bunu kaldırmaz.ben eger bu tepkıyle yaklaşırsam baslamadan bıterız.bır bakıma benım için iyi oluyor.çunku eger sormaya baslarsam sıkmaya doğru gıder bu.huyumu bılıyorum cunku(
iş ile alakalı butun sıkıntılarını bana yansıtıyor.işletme müdürlüğü yapıyor kendisi ve inanılmaz yoğun.sabahları 5 te kalkıp işe gidiyor.akşam donusler muhakkak 9 10 falan.ama benım kafamı karıstıran durum biz ilk tanıstıgımızda da böyleydı.ve hep arardı.şimdi çok nadır(ya da ben fazla ilgi istıyorum)gunu kotu gecıyorsa eger o gun bız hiç konusmuyoruz.belkı ertesı gunde sonra konustugumuzda bu böyle oldu su söyle oldu.sundan arayamadım gibi açıklamalar yapıyor.ben sormadan.anlamaya calışıyorum bende.ne kadar anladıgım tartısılır.bilmiyorum yanı kızlar nasıl yaklaşmam gerek bılemıyorum((

Canım telefonda değil ama buluştuğunuzda anlat. Sen beni arayıp sormayınca ben hayatımda biri olduğunu hissedemiyorum de. Oysa seni kanıksamak isterim fln de. (Damardan gir yani mızmızcı ya da şikayetçi konuma girme) Eğer anlayışla karşılarsa o da seninle uzun süreli olmak istiyordur yok afra tafra yaparsa daha 2. ayınızda bu kadar ilgisiz adam ilerde ne yapar ? Hadi böyle devam etti diyelim sen nereye kadar sabredebilirsin ?

uuff bılmıyorum ya ilgisiz mi degıl mı anlayamıyorum kı( satışları cok ıyı gıdınce bızde cok ıyıyız(bugun ki gibi) ama eger bıraz kötü gidiyorsa işleri bizde pert(
sacma bır durum anlıycan.ama yanında olunca ya da keyfı yerınde olunca ooo süperız.süreklı aramanı istıyorum da dıyemem.desem ters teper.böyle nereye kadar devam eder bılmıyorum.ama o benımle ilgili çok ıyı seyler dusunuyor.ya hatrı sayılır buyuklerımızle paylaştıgı seyler bunlar.(yengemler amcamlar)
yanı hersey çok ıyı çok ıyı anlaşıyoruz.inanılmaz anlayıslı ve saygılı bırı falan dıyormus

henüz çok yeni bir ilişki..başkasından
hoşlanıyor olabilir mi? ya da seni kendinden soğutmak
isteyebilir mi?? normal şartlarda ne kadar yoğun olursa
olsun bir şekilde insan hoşlandığı kişinin sesini duymak
konuşmak ister..

paronayak olan ben ilk defa bu adamda böyle birsey hissetmıyorum.öyle birsey yapacagını sanmıyorum da düşünmüyorum da.yapısında yok yanı böyle bişi
kendıne ayıracak vaktı yok.ikinci bir kişi sanmıyorum.eger gönlü baskasına kaysa benımle irtibatını kesıp bıtırır.hanı anlarsın insanın yapısından.benım kı de böyle bişi yani.
birde arada o kadar insan var.bir baskasıyla alakalı birseyler düşünse benımle devam etmez..ihtimallerimin arasında bu yok yanı.hiç aramıyor değil ama basladıgımızda ki gibi sık değil(

sen ne istediğini düşün.nasıl bir hayat ve nasıl bir eş? evlilikler fedakarlık etmezsen zor yürür fakat daha cicim aylarında böyle ise; sonra ekonomik sıkıntılar, çocuk falan derken daha zor günler geçirtebilir sana.diyeceğim o ki: ne istediğini bilmen lazım, yoksa hayat zehir olabilir.

bu yaptıgım bır fedakarlık mı ben onun bıle farkında degılım.çok haklısın cicim ayı bu kadar kısa sürüyorsa sıkıntı.ne istedıgımı bılmıyorum maalesef.onunla bır hayat düşlemek için daha cok erken gibi gelıyor.ama yanındayken ıyı hıssedıyorum.ona karsı hıssettıklerıme gelınce asık falan degılım henuz vazgecılmezım de degıl(gercı kımse vazgecılmez degıldır) derın derın dusunmek ıstemıyorum.yasadıklarım elımden kaçıp gıdıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…