Işınla Beni Scoty

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şanslı kesimdensiniz =) arkadaş bulmak kolay ama en yakın arkadaş bulmak zor, biri daha şimdiden diyor zaten üni bitince evlenince ne kadar görüşülür ki, ya da arada gereksiz mesafeler koyup kendini çekiyor. diğeri daha ılımlı iyi biri onunla frekanslar uyuşuyor ama enerji başka bir olay.ilerde bende ömürlük arkadaşlarımı bulabilirim umarım, inanıyorum bulacağıma:)
Ya şöyle olmuştu hala hikayenizi anlatırız okulun ilk günü kafamı sola cevirdim ve onla göz göze geldim o an yıllardır tanıdığımı hissettim ilk görüşte arkadaşlik:) üni bitince şehirler ayrıldı şu anda aynı demirdeyiz ikisi de evelndi birinde bebekte var evet azalıyor ama o bağ farklı bir şey .

arkadaşlık biraz şans işi bence.nasıl evleneceğin kişiyi bulmak kısmet bence buda bir kısmet.ben 2 kere lisans okudum toplamda 5.yılım bu hala lisedeki gibi bir ortam bulabilmiş değilim ama mesela kuzenlerim falan gezilere giderler,eve yatılı gidip gelirler birbirlerine üniversite arkadaşlarıyla.sanırım biraz şans işi.arkadaşlarım var ama okulda takılırım dışarda pek takılma isteği duymam kırk yılın başı biri plan yaparsa ancak.görüşlerimiz,yaşantımız çok farklı sanırım bu sebeple sınırlı zamanda görüşmek yetiyor.

arkadaşlık biraz şans işi bence.nasıl evleneceğin kişiyi bulmak kısmet bence buda bir kısmet.ben 2 kere lisans okudum toplamda 5.yılım bu hala lisedeki gibi bir ortam bulabilmiş değilim ama mesela kuzenlerim falan gezilere giderler,eve yatılı gidip gelirler birbirlerine üniversite arkadaşlarıyla.sanırım biraz şans işi.arkadaşlarım var ama okulda takılırım dışarda pek takılma isteği duymam kırk yılın başı biri plan yaparsa ancak.görüşlerimiz,yaşantımız çok farklı sanırım bu sebeple sınırlı zamanda görüşmek yetiyor.
benimde bulduklarımdan bir tanesi öyle aslında, gezilere gidelim diyor beraber ya da gezelim v.s. az çok kafa dengi sayılır. bulduklarımdan da uzaklaşmadan yeni arkadaşlıklara yelken açıcam sanırım

benimde bulduklarımdan bir tanesi öyle aslında, gezilere gidelim diyor beraber ya da gezelim v.s. az çok kafa dengi sayılır. bulduklarımdan da uzaklaşmadan yeni arkadaşlıklara yelken açıcam sanırım
benimkilerde diyor ama kendimi gezide düşünemiyorum şuan onlarla.bir noktada sıkılırım gibi geliyor.tembellikte var tabi:KK61:o az çok kafa dengi olana bir şans verebilirsiniz.günübirlik veya birkaç günlük bir geziye katılın mesela.kaçıncı yılınız bilmiyorum ama 4 yılda illaki biri çıkar siz sürekli yeni ortamlara grip çıkarsanız.

Son sınıfa geldim lisansta ama bi tane bile kafama uyan bi insan yok. Artık kimseyle kolay kolay arkadaşlık kuramıyorum. Ben zaten hayatıma herkesi alan bir insan değilim. Zaten şimdi ki üniversite öğrencileri ortam ve lay lay lom peşindeler. Cafelerden çıktıkları yok . Cafeler bana hep saçma gelmiştir. Küresel sermayenin parçası olan şeyler ilgimi çekmez. Diyorum sorun bende mi ama yok ya çağımız değiştikçe benimde kafa kimseyle uyuşmamaya başladı. Ben 25im onlar 20 mesela bu bile farkediyor gerçekten. Sosyal medya bile kullanmam ben saçma geliyor çünkü boş iş gibi. Mesela çıkıyorum onlarla dışarı diyelim direk fotoğraflar çekiliyor efendim yedikleri şeyler paylaşılıyor hepzinin elde telefonlar sohbet 0. Eee bu ne şimdi. Aman gerek yok boşver

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X