İsinmamak/geçen yaş

26 yaş bu yaştan sonra mı oluyormuş?
Sevmediğiniz biri ile evlenince ne değişecek ki,sihirli değnek mi değecek?
Hatta daha kötü hallerini göreceksiniz hiç ısınamazsınız.
İyi düşünün,insanların gazına gelmeyin. Kimse ile "iyi insan" diye evlenmeyin. Hem kendinize hem karşınızdakine yazık edersiniz diye düşünüyorum.

Yaşın 19-20 olsaydı biraz daha bekle derdim ama 26 imiş. Bu yaştan sonra bırak içinin ısınacağı birini, 5 çocuklu dul bi adam bile bulursan öpüp başına koy. Boşver içinin ısınmasını falan, yatakta da gözünü kaparsın olur biter, Türk erkeklerinin ortalaması 30 saniye falandır zaten :)
Evlenme fırsatını bulmuşken kaçırma kardeşim, kız kurusu olmaya mı geldik dünyaya ayol :)

Bende kesinlikle boyle dusunuyorum.Ya ben o adama karsi icimde bir isik olmazsa nasil ayni yataga girecegim.Birde takildigim nokta su bir kac gorusme erken mi acaba byle dusnmek icin.Bir sure daha gorussem oyle mi netlesir duygular.

Bi kaç kere daha görüş öyle tart biç tatlım 2 görüşmeyle hemen anlayamazsın ama az biraz fikir sahibi olursun o kadar .

Hem daha detaylı tanırsınız karşılıklı hem de bişeyler hissetme ihtimalini değerlendirmiş olursun .

Ama yine de içinde bir kıpırtı ufak da olsa bir heyecan oluşmazsa zorlama sakın.
Hiç birşey hissetmediğin adamla aynı ev çekilmez ne kadar iyi olursa olsun .

Ayrıca yasin daha genç ..

Daha gencsiniz 36-46 yaslarinda olsaydiniz mantik evliligi yapmanizi onerirdim ben de ama su an icinizin isinmadigi biriyle devam etmemelisiniz. Biraz sure verin hala etkilenmiyorsaniz bitirin Karsiniza illaki hoslandiginiz biri cikar :)

Yaşın 19-20 olsaydı biraz daha bekle derdim ama 26 imiş. Bu yaştan sonra bırak içinin ısınacağı birini, 5 çocuklu dul bi adam bile bulursan öpüp başına koy. Boşver içinin ısınmasını falan, yatakta da gözünü kaparsın olur biter, Türk erkeklerinin ortalaması 30 saniye falandır zaten :)
Evlenme fırsatını bulmuşken kaçırma kardeşim, kız kurusu olmaya mı geldik dünyaya ayol :)
Yaaa boyle demeyin amaaa :) ben demiyorum ki cevremdekiler diyor:110:

Merhaba ; Canlar evli olanlara veua deneyimlemis olanlara bir sorum olacak.Biriyle görüşüyorum.ben 26 o 34 yaşın da.Tanidigim kadaryla duzgun karakterli beni sevebilecek,deger verebilecrk bir insan.Kafa yapima% 70 uyuyor.Ayni konularda hem fikiriz.Durumi iyi vs.Daha once birini sevmistim olmadi. ondna mi bilemiyorum.Cocuga karsi hic bir duygum olusmadi.Görüştüğüm sure boyunca .Yani evlenecegim insan bu diyemedim.Kalbim tamamen kapali sanki.Dis gorusunusune de cok takiliyorum.Ondan mi bilemiyorum.Aslnda o kadar kotu bir tipide yok.Bir kac arkadaşıma istihareye yatirdim.Guzel gordulrr.Degerlendir diyorlar.Bu yastan snra daha iyisini icinin isindigini bulamazsn .Herkesin ayagina sans bir kere falan dediler.Ne yapacagimi bilmiyorum.Simdi sorum şu; Simdi isinamadim.Evlenince isinir miyim beni cok guzel severse.Yoksa sadece mantik evliligmi yapmis olurum bile bile.Bu arada cok duygusal bir insanim.Buna gore de degerlendirirdeniz sevinirim.

Tesekkur ettim simdiden :)
Dış görünüş sebepli ısınma oluşmadıysa hiç değerlendirme derim.
Evlilikte dış görünüş her şey değildir ama ilk etapta göze hoş gelmesi gerekir diye düşünüyorum karşıdakinin.

Bu yas derken :D Daha coook gencsiniz icinizin ısınmadığı ve sizden çok büyük olan bi adamla evlenmek mecburiyetinde degilsiniz katiyen. Görüşmelerde katlanamadığınız adama aynı evin aynı yatağın içinde nasıl katlanabilirsiniz. Mutsuz edersiniz kendinizi. Bu adamı da yaşınız geciyor diyenleri de hayatınızdan çıkarın.

Dış görünüş sebepli ısınma oluşmadıysa hiç değerlendirme derim.
Evlilikte dış görünüş her şey değildir ama ilk etapta göze hoş gelmesi gerekir diye düşünüyorum karşıdakinin.
Tipi fena degildi.Bende oyle ahim sahim degilim ama yinede gozume batan seyler oldu

Aynı durum bendede var kimseye karşı hissetmiyorum mantığıma uysa bile çekim alamıyorum zaman verince daha çok soğuyorum galiba kısmette yok bende 25 yasımdayım

İnsanlar severek aşık olarak evleniyor da gene de ten uyumsuzluğu olabiliyor. Çok büyük cesaret ısınmadığınız dış görünüşünü beğenmediğiniz biriyle evlenmek

Merhaba ; Canlar evli olanlara veua deneyimlemis olanlara bir sorum olacak.Biriyle görüşüyorum.ben 26 o 34 yaşın da.Tanidigim kadaryla duzgun karakterli beni sevebilecek,deger verebilecrk bir insan.Kafa yapima% 70 uyuyor.Ayni konularda hem fikiriz.Durumi iyi vs.Daha once birini sevmistim olmadi. ondna mi bilemiyorum.Cocuga karsi hic bir duygum olusmadi.Görüştüğüm sure boyunca .Yani evlenecegim insan bu diyemedim.Kalbim tamamen kapali sanki.Dis gorusunusune de cok takiliyorum.Ondan mi bilemiyorum.Aslnda o kadar kotu bir tipide yok.Bir kac arkadaşıma istihareye yatirdim.Guzel gordulrr.Degerlendir diyorlar.Bu yastan snra daha iyisini icinin isindigini bulamazsn .Herkesin ayagina sans bir kere falan dediler.Ne yapacagimi bilmiyorum.Simdi sorum şu; Simdi isinamadim.Evlenince isinir miyim beni cok guzel severse.Yoksa sadece mantik evliligmi yapmis olurum bile bile.Bu arada cok duygusal bir insanim.Buna gore de degerlendirirdeniz sevinirim.

Tesekkur ettim simdiden :)
Ben 23 yasindaym kolay kolay insanlara isinamiyorum kendimi yakin hissedemiyorum yakin zamanda ilk kes nu yakin hisseetttm tipi falan da iyi olmamasina ragmen icim ısındı diyelim ve adam evli çıktı:D artk hem isinamiyorum hem guvenemiyorum ve bana 25 den sonra cok secici olursun diyrnler var Ben de bahane ben kariyer yapicam kagama göre biri olmazsa evlenmicem herkes evlenmek zorunda degil diyorum ki zaten öyle. Evlilik çoğu zamn toplum dayatmasi olduğu icin gerceklestiriliyor.
Yaşınız cok cok genç hicbir yaş acaba birini bulamam elimde bu var evlensem mi denilecek yaş değil. 30 da olsanz 40 olsanz içinizde bir takim hisler olmalı. İnsanlarin ne dedigini duymayin pisman olursunz daha sonra

Aynı durum bendede var kimseye karşı hissetmiyorum mantığıma uysa bile çekim alamıyorum zaman verince daha çok soğuyorum galiba kısmette yok bende 25 yasımdayım
Bende kolay kolay hissedemiyorum etrafimda nisanlanan evlenenleri görünce bend mi sorun var acaba diyorum :D ama bir süre sonea geçiyor bu dusunceler allahtan

Bende kolay kolay hissedemiyorum etrafimda nisanlanan evlenenleri görünce bend mi sorun var acaba diyorum :KK70: ama bir süre sonea geçiyor bu dusunceler allahtan
Takmıyorum bende atanamadığım için çevreye atanmadan evlilik düşünmüyorum diyorum benimde tüm arkadaslarım evleniyor evlilik tamamen kader oldugunu düşünüyorum

Takmıyorum bende atanamadığım için çevreye atanmadan evlilik düşünmüyorum diyorum benimde tüm arkadaslarım evleniyor evlilik tamamen kader oldugunu düşünüyorum
Aynen benimde çoğu arkadasm evlendi. Hic ihtimal vermedigm insanlar okulu biter bitmez nisanlandi. Cok yakin arkadasmla bende sap gibi kaldik sorun bizde mi diyorduk :D dedignz gibi kader insallah bi gün bizimde icimiz birine ısınır gerci bana cok uzak geliyor böyle seyler. Önce bi paramı kazanip gercklestirnek istedigm seyleri yapmak istiyorum sonrasi kismet :D

Bunları ciddi anlamda kulak ardi etmeyeceğim.Tesekkurler :)
Rica ederim. Kriterin tip yada konuşkanlık kibarlık gibi boş şeyler olmasin. Ben ne erkekler gördüm arabada koşar kapını açar, masada sandalyeni çeker oturtur öyle yerine geçer, buluşmaya çiçeksiz gelmez, asla hesap ödetmez. Sonra Birgün ortada fol yok yumurta yok ortadan kaybolur. Telefonlar kapalı. Öyle tiplerle yaşın geçmeden evlensen ne olur evlenmesen ne olur

kesin bilgi vereyim: bu yastan sonra daha cok seye takılırsın sevemezsin vs lafı dogru. kesinlikle. ben de 25 yasındayım, onceden sanki daha cabuk ısınır severdim, simdi her seye takılmaya basladım. 32 yasında bir arkadasım var, o da diyor ki keske senin yasındayken karsıma cıkan biriyle evlenseydim, o zaman simdi cok mutlu olurdum. belli bir yastan sonra cok zor dıyor.
bence evlenmek icin acele etme, inan ben de erkek arkadasımla aynı senin bu dusuncelerinle baslamıstım. basta sadece mantıksal yaklasırken sonra sevmeye basladım. inan simdi o kadar mutluym ki, cok uyumluyuz. bir seneden fazla oldu. lütfen reddetme, devam et, ama hemen de evlenme.

Back
X