İşitme cihazı kullanan var mı

Kizilsacliesra

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Mart 2021
176
25
48
27 yaşındayim kulak içi işitme kullanıyorum derecem 45 fakat hiç memnun değilim değiştireceğim sizce nasıl bir cihaz kullansam ayrıca 12 kanal çok zorlanıyorum

27 yaşındayim kulak içi işitme kullanıyorum derecem 45 fakat hiç memnun değilim değiştireceğim sizce nasıl bir cihaz kullansam ayrıca 12 kanal çok zorlanıyorum

Geçmiş olsun inşallah daha rahat edeceğinizmbir ürüne geçersiniz. Konu başa gelsin diye yorum yaptım faydalı olur inşallah

Ablam kullanıyor, çok hakim değilim konuya ama yeni aldık ona da. Kulak içi olanı rahat kullanamadı, zorlandı o yüzden kulak arkasına geçti. Starkey’in cihazı ama model bilmiyorum. Şimdilik memnun gibi.

Neden verim alamiyorsunuz.. tek kulak olduğu için mi acaba..
Bende cihaz arayisindayim ,hacamat ,sülük ,udi hindiyag ,seher vakitleri diyafram nefesi baya açtı kulağımı ,bunları destek olarak tavsiye ederim ,ama bazen daha iyi duymak için cihaz almak geliyor aklima...

kaybım yüksek oldugundan yeterli gelmiyor sanırım..

Başka cihaz kullanan varmı acaba?
Yatarken kalkarken uzanırken düşüyor mu?
Sürekli takmak mi gerekiyor evde yalnızken de?
Bir kulak idare ediyor diğeri daha eksik ise tek cihaz yeterli gelir mi?
Telefon konuşurken falan kulağınıza yaslayıp konusabiliyormusunuz?
Arada otmeleri oluyor mu?

bence sorduğunuz tüm sorular her birimize göre değişkenlik gösteriyor..

yatarken tabi çıkarıyorum ben, ama evde yalnızken bazen kapı sesini duyamadığım için evde de takıyorum mesela..
telefonla o tarafla konuşurken yine az duyduğum için daha iyi duyan tarafla konuşmaya devam ediyorum..

ötme konusu cihaz ayarıyla alakalı, bayiye gidip ayarını yaptırıyorsunuz, hatta desibel ayarını da değiştirebiliyor bayi ayar yaparken..

ben sanırım diğer kulağıma da alacağım, belki daha iyi duyarım ümidiyle..

Himm telefonu direk kulağınıza yasiyormusunuz?
Birde sanki cihaz kullanımı artık onsuz yaşamak imkansız gibi geliyor ,duymayı iyice azaltır gibi yani gözlük gibi virdaha hep takmak icap ediyor . Ama böylede dengesiz ,ozguvensiz ,tedirgin yaşamakta zor

aksine kullanmadıkça artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…