Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar Anadolu yakasında işitme engellilerin takıldığı dernekler nerelerde var? Yardımcı olur musunuz... İşaret dili öğreniyorum ve bunu ilerletmek istiyorum.
vardir çok...
istanbulda degilim
işitme engelliyim ama işaret dili az çok biliyorum
işaret dili kitabim var.. ezberledim hepsini maalesef iletişim kurabilecegim insan yok.
vardir çok...
istanbulda degilim
işitme engelliyim ama işaret dili az çok biliyorum
işaret dili kitabim var.. ezberledim hepsini maalesef iletişim kurabilecegim insan yok.
İstanbul da olsaydınız siz bana ben size hem işaret dilini iyice öğrenirdik hemde pratik yapardık. Nasip değilmiş. Yalnız bişey soracağım. Doğuştan işitme engelli değilsiniz sanırım. Anladığım kadarıyla
İstanbul da olsaydınız siz bana ben size hem işaret dilini iyice öğrenirdik hemde pratik yapardık. Nasip değilmiş. Yalnız bişey soracağım. Doğuştan işitme engelli değilsiniz sanırım. Anladığım kadarıyla
doğuştan da olsada düzgün cümleler kurabiliyor.. farki yok.:)
rehabilitasyon egitimi aldim. bol bol kitap okudum insanlari anlamaya çalıştım düzgün konuşmak için çaba sarf ettim.
bazı harfleri çikaramasam da idare ediyorum napalım:)
işaret dili merak sardim kitap almişim netten.. baktim öğrendim hepsini.. arkadaş olmayinca unutuyorum.
doğuştan da olsada düzgün cümleler kurabiliyor.. farki yok.:)
rehabilitasyon egitimi aldim. bol bol kitap okudum insanlari anlamaya çalıştım düzgün konuşmak için çaba sarf ettim.
bazı harfleri çikaramasam da idare ediyorum napalım:)
işaret dili merak sardim kitap almişim netten.. baktim öğrendim hepsini.. arkadaş olmayinca unutuyorum.
MESUT YAZİCİ var :)onu izliyorum işitme engellier için müzik yapmış:)
ben adamı gerçekten işitme engelli sandim normal çikti konuşuyordu bende alla alla bu adam işitme engelli degilmiydi demişim