- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
- Konu Sahibi Gondergelsin
-
birşey olmaz.Bebeğim 4.5 aylık ilk kez düğüne götürdüm ama çok pişman oldum. Gelinin yanına giderken pistte bir sürü hoparlör varmış farketmedim once. Farkeder farketmez de o alandan çıktım kulağına bişey olmus mudur? Yaklaşık 2dk kadar orda bulunmuş oldum. Odyometriye görüşmeme gerek var mı?
Git göster tatlım sen gene doktoraBebeğim 4.5 aylık ilk kez düğüne götürdüm ama çok pişman oldum. Gelinin yanına giderken pistte bir sürü hoparlör varmış farketmedim once. Farkeder farketmez de o alandan çıktım kulağına bişey olmus mudur? Yaklaşık 2dk kadar orda bulunmuş oldum. Odyometriye görüşmeme gerek var mı?
Birşey olmaz da, bebeğin uykuda olacağı vakitte ne işiniz var düğündeBebeğim 4.5 aylık ilk kez düğüne götürdüm ama çok pişman oldum. Gelinin yanına giderken pistte bir sürü hoparlör varmış farketmedim once. Farkeder farketmez de o alandan çıktım kulağına bişey olmus mudur? Yaklaşık 2dk kadar orda bulunmuş oldum. Odyometriye görüşmeme gerek var mı?
Off gerçekten şu an kafamı duvarlara vuruyorum ne acemilik ne akıl tutulması böyle!!allah korusun geri dönüşü olmaz ya bazı şeylerin. Acayip pişman oldum bi daha mı tövbe. Seslendim baktı gerçi ama takip edicem için rahat etmezse dr a goturucemBirşey olmaz da, bebeğin uykuda olacağı vakitte ne işiniz var düğünde
Ayrıca kalabalık kapalı mekanlar mikrop saçar, bebeği ellemeye kucağa almaya çalışanlar gerilim yaratır. Yapmayın böyle şeyler biraz büyüsün sosyalleşirsiniz zaten
Sanırım arkadaşımız odyoloji uzmanı. Kendisi mantıklı açıklamayı yapmış.Akustik travma dediğimiz bir olay vardır. Patlama vs. Olaylarında yüksek frekanslarda ciddi bir düşüş görülür. Yani ş,s, z, f sesleri gibi. Bebeğinize /s/ sesini çıkartın siddet degistirerek. Yüksek ve alçak siddetlerde uzaktan ve yakindan deneyin. eğer size bakıyorsa sorun yoktur ki zaten zannetmiyorum bir şey olacağını 2 dk yüksek sese maruziyet söz konusu aniden patlama yok. Inşallah bir şey yoktur geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?