- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 35
- Konu Sahibi Esseteacher
-
Ben Ege de en erken 3 ay sonrasına buluyordum işitme testi için randevu devlet çok yoğun oluyor bilginizeMerhabalar
Acil bissey sorucam. Bebegim 22 gunluk 2 oldu isitme testinden gecemedik. Bakirkoy devlete kapsamli abr/bera testibe sevk ettiler ama yer yok baska bildgniz devlt ozel varmi istnbul avrupa yakasnda. Yada bununla ilgili bilgisi olan. Bu durumla karsilasan varmi
Cok tesekir ederimm devlette bulamaycagim sanirm ozel bulmam.lazmBen Ege de en erken 3 ay sonrasına buluyordum işitme testi için randevu devlet çok yoğun oluyor bilginize
Bebek daha çok küçük içinde kir vs olabilir telaş etme ama ihmal de etme
Cok Çok Geçmis olsun
İns bulursun canım bebeği uyutman gerekiyor o testte sana anlattılar mi bilmiyorum ama bayağı uzun süren bir testCok tesekir ederimm devlette bulamaycagim sanirm ozel bulmam.lazm
Malesef uyaniyo bizmkide zatn hastanelerde yapilan kisa suruyo hemn bilgisayardaki dalgalar yukselmezse bitiyo zatn. Oyuzden detayli yapani bulmam lazim.İns bulursun canım bebeği uyutman gerekiyor o testte sana anlattılar mi bilmiyorum ama bayağı uzun süren bir test
Benim kızım ilk 2 aylıkken oldu yaklaşık 3-4 saat sürdü ve sürekli uyandığı için ara verildi :/
Insss benmki ozelde oldu ama 2 oldu hep agliyor durmuyo uyumuyo gecemyo. En sonnda kadin daha kapsamliya gitmen gerek devlete git dedi ordada yer yok.benim bebeğimde ilk önce hiç bir kulaktan geçemedi. 2 ay sonra tek kulaktan geçti bir 2 ay sonra da 2 sinden de geçti çok şükür. özel hastaneye götürdüğümde tek seferde geçmişti iki kulaktan da. devlet hastaneleri biraz sıkıntılı oluyor. ama eminim geçecektir. daha çok minik bebiş
Jel suruyo kafasina kocaman kulaklik gibi bisey dayiyo kulagina haliyle durmuyo aman ne zor ismis bu inss bulurm biyerde bakyurm.netten simdibir kaç gün sonra başka bi özel hastane dene istersen. emzirme imkanın varsa memede tut bence. özel hastanenin ekipmanları daha minik ve estetik oluyor. benim oğlum da tıp fak. de durmamıştı onların aletleri demirdi soğuk soğuk deyince huysuzlanmıştı
Cok tesekkur ederimmm inss gecerizz biran onceBaşıma gelmedi ama hastanenin emzirme odasında bir anne ile muhabbetimizde o dönem o sıkıntıyı yaşıyordu. Anlattığına göre ilk etapta gecememiş sonrasında sırasıyla ilk birinden sonra diğerinden geçmiş. Stres yapmayın geçer inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?