Çocuk Hastalıkları İşitme testi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nil2015

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
29
7
86
37
Merhaba arkadaşlar, benim başıma geldi sizin başınıza gelirse diye anlatıyorum: Gebeliğim gayet sağlıklı geçti ve normal doğum yaptım. Doğum sonrası bebeğim işitme testini geçemedi normal 1 aylıkken getirin dediler, 1 aylıkken gittik yine geçemedi ve Bera testine girmeli denildi. Bu sırada ben panik oldum ve bebeğime uyurken yüksek sesli müzikler kapı çarpmaları herşeyi denemeye başladım ve annemin geldiği bir gün dayanamayıp ağladım kızım duymuyor diye... Annem ertesi gün soluğu devlet hastanesinde aldı. Özel hastane bizi 2 kere çağırmasına rağmen sisteme 4 kez giriş uapmış meğerse 1 haftalıkken de çağırması gerekirmiş bebeğim hem işitme hem de bera testinden geçti. Özel hastanedeki hemşire cihazı iğneyle temizliyotdu ve devlet hastanesindeki odtolpg cihazın bozuk olacağını söyledi. Siz siz olun çocuğunuzdan şüphe etmeyin. Ayrıca her sese tepki vermiyordu odyolog onun için de anne karnında daha yüksek sese maruz kaldı normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…