iskambil falı nasıl bakılır ?

kendim için çektiğim kartlar
1 değnek 10lusu ters
2 ölüm düz
3 kılıç kralı düz
4 tılsım 5lisi ters
5 değnek 3lüsü ters
6 tılsım ası ters
7 denge ters
8 tılsım 7lisi ters
9 kılıç sovalyesi ters
10 tılsım kraliçesi ters

canım birazdan yazıcam senin yorumunu

canım fırsatın olursa bana iskambil açar mısın ? ben ve o kumral. o daha açık tenli. sana tarot yorumu yaparım.

canım ikinizde birbirinizi seviyorsunuz.karşılıklı duygularınız.sevgilin belki başlarda bu ilişkiyi pek ciddiye almıyordu.evllilik için daha çok zaman var diye düşünmüş.seninle ilgili geçici bir üzüntü yaşamış.aranızda hiç başka bir bayan yüzünden sorun oldu muu şimdi olmasa da ilişkinizin ortalarında ?esmer bir erkek büyüğünüzde bu olayda rol oynamış olabilir.bu kişi sana bir teklifte bulunmuş yada bulunacak bunun sonucunda kısa bir ayrılık çıkmış. birliktemisiniz ?sen bu kişiyle evlenmeyi düşünmüşsün.bu bahsettiğim esmer bayan yüzünden aranız açılmış uzun bir ayrılık yaşamışsınız.bu sende derin üzüntü yapmış.sen bu kişiyi artık fazla ciddiye almıyorsun sanırım.yakın ve uzun vadede eline geçecek paralar var.
doğru mu canım faldakiler merak ettim

Aldattı beni evet esmerdi o kişi :S ..Konuşmuyoruz uzun zamandır aynen doğru ayrıca bir esmer erkek varlığıda söz konusu :S Şu an ki düşüncelerimde aynen öyle artık eskisi gibi üzülmüyorum o kendimi hırpaladığım dönem yok ama arada sosyal ortamda neler paylaşıyor diye bakıyorum :(

doğru bakmışsın hemen hemen para konusunda da süresi yok ama para geçeceği belli canım ya çok teşekkür ederim gerçekten günümü birazcıkta olsa güzel kıldın, kırmadığın için çok teşekkürler.

rica ederim canım hakkında hayırlısı olsun inş.:16:

Aldattı beni evet esmerdi o kişi :S ..Konuşmuyoruz uzun zamandır aynen doğru ayrıca bir esmer erkek varlığıda söz konusu :S Şu an ki düşüncelerimde aynen öyle artık eskisi gibi üzülmüyorum o kendimi hırpaladığım dönem yok ama arada sosyal ortamda neler paylaşıyor diye bakıyorum :(

doğru bakmışsın hemen hemen para konusunda da süresi yok ama para geçeceği belli canım ya çok teşekkür ederim gerçekten günümü birazcıkta olsa güzel kıldın, kırmadığın için çok teşekkürler.

kendim için çektiğim kartlar
1 değnek 10lusu ters
2 ölüm düz
3 kılıç kralı düz
4 tılsım 5lisi ters
5 değnek 3lüsü ters
6 tılsım ası ters
7 denge ters
8 tılsım 7lisi ters
9 kılıç sovalyesi ters
10 tılsım kraliçesi ters

canım birazdan yazıcam senin yorumunu

canım hayatında bir şeyler tam anlamıyla bitmemiş. bu durum sende bir yüke neden oluyor. yükleri üzerinden atıp kurtulmaya hazırlanıyorsun.hava grubu bir adamla işler pek istediğin gibi gitmemiş. umutsuz bakmaya başlamışsın artık bu olaya. bir yanın eksik kalmış. kendini yalnız hissetmişsin. geleceğe dönük planların varmış fakat şuanda istediğin gibi gelişmeyecek olaylar. yakın gelecekte maddi yönden eline büyük bir fırsat geçecek. bu fırsatı değerlendirmek senin elinde. dikkatli ol derim bu konuda. kaçırmamaya bak.yay burcu biri ile anlaşmazlık var. uzun gelecekte ise para grubu bir kadınla ilişki bozulacak gibi gözüküyor.

erkek arkadaşınla birbirinizi seviyorsunuz yani karşılıklı bir sevgi sizinkisi.erkek arkadaşının senden önce esmer maddi durumu iyi bir sevgilisi olmuş galiba.burada birazda esmer genç bir erkekle, kumral olgun bir erkeğin yönlendirmesi olmuş.erkek arkadaşından ilişkinizin başlarında iş teklifi aldın mı?yada sana iş bulmaya çalışmıştır yardımcı olmak için.tanıştığınız dönemde maddi sorunların varmış galiba.sen bu esmer bayanla olan şeyi öğrenmişsin.başta bahsettiğim kumral olgun adamla olan irtibatını koparmışsın yada erkek arkadaşının görüşmesini istememişsin.bu esmer kadın yüzünden bir ayrılık yaşamışsınız.erkek arkadaşın sanki ikinizin arasında kalmış ve sıkıntı yapmış bu sıkıntılarından iyi bir şekilde sıyrılmayı dilemiş.yani lişkisindeki problemi çözmeyi dilemiş.esmer genç bir erkek bu kişi sana destek olmaya çalışacak yanında olmaya çalışacak beklemediğin bir teklifte bulunabilir sana.erkek arkadaşın hala seni seviyor belki senin duyguların eskisi kadar yoğun değil ama sende seviyorsun.sana evlilik yada barışma teklifiyle gelebilir canım

canım fırsatın olursa bana iskambil açar mısın ? ben ve o kumral. o daha açık tenli. sana tarot yorumu yaparım.

erkek arkadaşınla birbirinizi seviyorsunuz yani karşılıklı bir sevgi sizinkisi.erkek arkadaşının senden önce esmer maddi durumu iyi bir sevgilisi olmuş galiba.burada birazda esmer genç bir erkekle, kumral olgun bir erkeğin yönlendirmesi olmuş.erkek arkadaşından ilişkinizin başlarında iş teklifi aldın mı?yada sana iş bulmaya çalışmıştır yardımcı olmak için.tanıştığınız dönemde maddi sorunların varmış galiba.sen bu esmer bayanla olan şeyi öğrenmişsin.başta bahsettiğim kumral olgun adamla olan irtibatını koparmışsın yada erkek arkadaşının görüşmesini istememişsin.bu esmer kadın yüzünden bir ayrılık yaşamışsınız.erkek arkadaşın sanki ikinizin arasında kalmış ve sıkıntı yapmış bu sıkıntılarından iyi bir şekilde sıyrılmayı dilemiş.yani lişkisindeki problemi çözmeyi dilemiş.esmer genç bir erkek bu kişi sana destek olmaya çalışacak yanında olmaya çalışacak beklemediğin bir teklifte bulunabilir sana.erkek arkadaşın hala seni seviyor belki senin duyguların eskisi kadar yoğun değil ama sende seviyorsun.sana evlilik yada barışma teklifiyle gelebilir canım

biraz karışık olmuş. onun esmer erkek ve kız iki arkadaşı olduğu doğru ama aralarında ne olduğunu bilmiyorum. o benimle tüm irtibatını kesmiş durumda. hiç cevap vermiyor. zaten umudum kalmadı da. bu saatten sonra beni bu kadar üzen biri gelsede yaralarımı tamir edemez. :( sağol canım. çok teşekkür ederim. sen katina bakıyor musun peki. kahve falını yorumlayım katina bakar mısın.

bakarım canım saç ten göz rengini yazarmısın
http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/634106-muhabbet-i-fal-292.html#post32601129 kahve falımı buraya yüklemiştim

biraz karışık olmuş. onun esmer erkek ve kız iki arkadaşı olduğu doğru ama aralarında ne olduğunu bilmiyorum. o benimle tüm irtibatını kesmiş durumda. hiç cevap vermiyor. zaten umudum kalmadı da. bu saatten sonra beni bu kadar üzen biri gelsede yaralarımı tamir edemez. :( sağol canım. çok teşekkür ederim. sen katina bakıyor musun peki. kahve falını yorumlayım katina bakar mısın.

canım bu aralar biraz sıkıntılısın ve bir dostun var sana sıkıntılarını atmanda yardım ediyor.pek önemsemediğin sana zarar vermeye çalışan biri var kimse bu kişi dikkate almanda yarar var.geçmişte büyük bir aşk yaşamışsın.canım senin baş tacı ettiğin önemsediğin biri var bu kişiyi bu kadar önemsemekle hata ediyorsun(en çok düşündüğün kişi) bu kişiyle ilgili sabredersen sonunda bir çözüm yolu bulacaksın.yani onu düşünmemeyi başaracaksın.yakın zamanda ailenle ilgili bir sorun yaşayabilirsin belki aileden biriyle bir anlaşmazlık yaşayabilirsin ama gelip geçici birşey.erkek arkadaşınla ilgili bugünlerde senin için önemli kötü birşey mi öğrendin yada öğreneceksin.kumral bir kadın var söyledikleriyle seni sıkıntıya sokabilir bu kişi erkek arkadaşınla alakalı bir kadın sanırım.ona dikkat et canım seni mutsuz etmek için yapıyor.kaldığın yerde yada ailenle sorun yaşayabilirsin.çocuğunun olmasını çok istiyor musun? yada etrafında sevdiğin küçük bir çocuk yüzünden sıkıntıya girebilirsin

merhaba, ben de rica etsem?
iş için bir de arkadaş çevrem için...

ne olur falımı yorumlar mısın ne olur çooook ihtiyacım var. ortada karo vale o, onun tarafı sol seçmiştim soldakiler kupa8,kupa9,sinek8,maca1,kupa6,kupa1,sinek kız, karo kız, kupa papaz, karo7. sağdakiler ben, karo on,maça9,maça vale, sinek papaz, kupa7, sinek6, maça on, sinek9, karo as, kupa kız.

Lütfen benimkinide yorumlayın sol taraf benim sağ taraf onun ben kupa kızı o maço valesi... kartlatın anlamlarını nereden bula bilirim ayrıca lütfen yardımcı olun

Eklentiler

• 1428609010398.webp
    1428609010398.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 153
Hanımefendi de ilk kart tek çıkmıştı bende ise bir 10 kağıdın ardından seçtiğim 4 kağıttan ilki çıktı bu durumda nasıl topluyorum kafam karıştı ve kartların anlamları nelerdir ? Yardımcı olabilirmisiniz

Back
X