H Hkd48 Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2023 2 0 6 30 15 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Hkd48 #1 İskelet displazisi teşhisiyle iki bebeğimide kaybettim. Aynı durumu yaşayan veya bilen birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var
İskelet displazisi teşhisiyle iki bebeğimide kaybettim. Aynı durumu yaşayan veya bilen birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var
K kbraaa63 Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2024 47 4 1 25 9 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Hkd48 #2 Hkd48 .!.: İskelet displazisi teşhisiyle iki bebeğimide kaybettim. Aynı durumu yaşayan veya bilen birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... İlk gebeliğim ve aynı şeyleri yaşıyorum suan
Hkd48 .!.: İskelet displazisi teşhisiyle iki bebeğimide kaybettim. Aynı durumu yaşayan veya bilen birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... İlk gebeliğim ve aynı şeyleri yaşıyorum suan
H Hkd48 Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2023 2 0 6 30 24 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Hkd48 #3 kbraaa63 .!.: İlk gebeliğim ve aynı şeyleri yaşıyorum suan Genişletmek için tıkla... Yorumunu yeni gördüm Neler yaşadın nasılsın şuan
kbraaa63 .!.: İlk gebeliğim ve aynı şeyleri yaşıyorum suan Genişletmek için tıkla... Yorumunu yeni gördüm Neler yaşadın nasılsın şuan