iskenderunda kadın doğumcu arıyorum arkadaşlar

hatayb

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
38
8
286
Hatay
arkadaşlar 11 haftalık gebeyim fakat doktoruma tam güven hissedemedim bana kadın doğumcu doktor tavsiyelirinde bulunurmusunuz acil lütfen

Ben Antalya'da yaşıyorum fakat ilk doğumumu 2 sene önce gelişimde sedef hanıma yaptırmıştım. hiç sorun yaşamadım sezeryan oldum. şimdi ikinciye hamileyim yaz tatilinde yine ona gideceğim. biraz yoğun oluyor ama:(

Ben Palmiye'de Süleyman ASLAN' a gidiyorum, hatta çevremdeki tanıdıklar, iş arkadaşlarım hep Süleyman ASLAN'a gidiyor. Hepimiz çok memnunuz :) Umarım doğumdan sonra da memnuniyetim devam eder.

arkadaşlar 11 haftalık gebeyim fakat doktoruma tam güven hissedemedim bana kadın doğumcu doktor tavsiyelirinde bulunurmusunuz acil lütfen

canım bende palmiyede ertan aydına gidiyorum arkadaşım hemşire orda o tavsiye etti cerahhisi çok iyiymiş o da çok yoğun devlette de kemal kılıç o da çok iiyi ....

canım bende palmiyede ertan aydına gidiyorum arkadaşım hemşire orda o tavsiye etti cerahhisi çok iyiymiş o da çok yoğun devlette de kemal kılıç o da çok iiyi ....

teşekkürler tavsiyeniz için,benim için önemli olan do bu konu aslında ilk bebeğim sezaryen di bu da mecburen sezaryen olcak .doktora bu yüzden birazda güvnmek istiyorum rabbim bebişlerimizi sağlıkla nasip etsin inşallah

teşekkürler tavsiyeniz için,benim için önemli olan do bu konu aslında ilk bebeğim sezaryen di bu da mecburen sezaryen olcak .doktora bu yüzden birazda güvnmek istiyorum rabbim bebişlerimizi sağlıkla nasip etsin inşallah

canım ertan bey sezaryandan sonra uygunsa normal doğum yapıyor 2 sene geçtiyse tabi benim komşum hemşire ertan beyin ameliyatlarınada giriyordu o da onda doğum yaptı. bende pazartesi yada salı gidicem ertan beye

Back
X