işkolik bir koca ve tükenmeyen yalnızlık :(

rayiham

kaf dağının ardındaki prenses'idim hani..
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
427
588
303
merhaba hanımlar
size danışmak istediğim bir konu var.eşimin işi..
kendi iş yerimiz var matbaa kopyalama merkezi tarzı..işler çok yoğun oluyor ve bazen gece çalışmayı da gerektiriyor.çünkü yarın teslim edilmesi gerekiyor ve eleman konusunda epey sıkıntı çektik.eşim bu yüzden geceleri kalmak zorunda kalıyor işin yetişmesi için ama..aması işine aşık evde onu beklemekten çok yoruldum artık..evet komşularım var çay içiyoruz muhabbetimiz guzel ama eşimin yeri dolmuyor onu özluyorum. gelmiyor musun diye telefon ediyorum bu akşam bana izin ver diyor hadi tmm diyorum.genel olarak haftanın iki gecesi evdeyse diğer zamanlar iş yerine geçiriyor.bunun için çok problemler yaşadık ama duzelmiyor malesef.beni özlemiyor musun diyorum birşeyler söyleyip geçiştiriyor ya da ozledim diyor ama sonuç aynı.kızdığımda ise vardiyalı bir işte çalışıyorda olabilirdim o zamanda gelemeyecektm diyor.
geçen yine işten birlikte dönüyorduk işler çok yok dedi.peki geçen akşam niye gelmedin işler yoğun ki kalıyorsun dedim.yok dedi işler neden eskisi gibi değil diye üzüldüğü için biraz düşünmek istemiş o yuzden kalmış.çıldırmak içten değil.çok bozuldum bir iki gün uzak durdum.ama artık bunun için kavga etmiyorum.zaten geldiğinde de o kadar yorgun oluyor ki beş dakika da uyuyup kalıyor..
şu anda yine yalnızım . yine başıma üşüşen bu duvarları beklemek için mi burdayım sorularıyla boğuşuyorum.çocuğumuz yok.çocuk olsa eve daha farklı bağlanırdı gibi klişe sözler yerinde bir yorum mu bilemiyorum.eve bağlanmayla ilgisi yok işini çok seviyor ve onla yatıp onla kalkıyor.tek muhabbeti bu..
aldatma gibi bir durum yok kesinlikle işte olduğunu biliyorum ..
uzun oldu afedersiniz ama ne yapmalıyım .ya da siz olsaydınız ne yapardınız kabul edermiydiniz yoksa kesin bir şekilde uyarıp kural mı koyardınız.objektif bakabildiğiniz için yorumunuza ihtiyacım var gerçekten..teşekkürler..

Matbaa işi de bu kadar kalacak bir durum mu oluyormuş..
benim eşim de işkolik bazen geç geliyor. Bende rahatsız olmaya başladım son zamanlarda. İş olsun da iş yerinde kalmasını doğru bulmuyorum. Yetişmeyecek ne var bu kadar.. siz de gidin madem neler yetişmiyor görün derim..

Her işin bir sıkıntısı var.Sizinki de bu.Keşke olmasaydı ama onun yapacağı çok birşey yok gibi görünüyor.

Müşteri eleman falan anlamaz işini zamanında ister.

Evet zor ama bütün derdiniz bu olsun.

Mayotbaa işi de bu kadar kalacak bir durum mu oluyormuş..
benim eşim de işkolik bazen geç geliyor. Bende rahatsız olmaya başladım son zamanlarda. İş olsun da iş yerinde kalmasını doğru bulmuyorum. Yetişmeyecek ne var bu kadar.. siz de gidin madem neler yetişmiyor görün derim..

zaten birkaç yıl birlikte çalıştık.o zaman bende onunla birlikte kalıyordum .ama artık evimde kalmak istiyorum bir iş yeri ne kadar rahat olabilir ki. evet yoğun gerçekten ama ben ikisini ,ev ve iş hayatını dengelemesini istiyorum haklı olarak ama yapamıyor maleseff:KK43:

Gerekçesini yazmissin zaten başta. Allah is güç versin. Yoksa cok zor. Ha işler azalınca oturup düşündüm ondan gelmedim demeside cokk saçma...

merhaba hanımlar
kendi iş yerimiz var matbaa kopyalama merkezi tarzı..işler çok yoğun oluyor ve bazen gece çalışmayı da gerektiriyor.çünkü yarın teslim edilmesi gerekiyor ve eleman konusunda epey sıkıntı çektik.eşim bu yüzden geceleri kalmak zorunda kalıyor işin yetişmesi için ama..aması işine aşık evde onu beklemekten çok yoruldum artık..evet komşularım var çay içiyoruz muhabbetimiz guzel ama eşimin yeri dolmuyor onu özluyorum. gelmiyor musun diye telefon ediyorum bu akşam bana izin ver diyor hadi tmm diyorum.genel olarak haftanın iki gecesi evdeyse diğer zamanlar iş yerine geçiriyor.bunun için çok problemler yaşadık ama duzelmiyor malesef.beni özlemiyor musun diyorum birşeyler söyleyip geçiştiriyor ya da ozledim diyor ama sonuç aynı.kızdığımda ise vardiyalı bir işte çalışıyorda olabilirdim o zamanda gelemeyecektm diyor.
geçen yine işten birlikte dönüyorduk işler çok yok dedi.peki geçen akşam niye gelmedin işler yoğun ki kalıyorsun dedim.yok dedi işler neden eskisi gibi değil diye üzüldüğü için biraz düşünmek istemiş o yuzden kalmış.çıldırmak içten değil.çok bozuldum bir iki gün uzak durdum.ama artık bunun için kavga etmiyorum.zaten geldiğinde de o kadar yorgun oluyor ki beş dakika da uyuyup kalıyor..
şu anda yine yalnızım . yine başıma üşüşen bu duvarları beklemek için mi burdayım sorularıyla boğuşuyorum.çocuğumuz yok.çocuk olsa eve daha farklı bağlanırdı gibi klişe sözler yerinde bir yorum mu bilemiyorum.eve bağlanmayla ilgisi yok işini çok seviyor ve onla yatıp onla kalkıyor.tek muhabbeti bu..
uzun oldu afedersiniz ama ne yapmalıyım .ya da siz olsaydınız ne yapardınız kabul edermiydiniz yoksa kesin bir şekilde uyarıp kural mı koyardınız.objektif bakabildiğiniz için yorumunuza ihtiyacım var gerçekten..teşekkürler..

ben kesinlikle bu şekilde kabul etmezdim, eşimin de kendi işi, bir ara gece 22:00'de geliyordu, onu bile kabul etmedim açıkçası
ben yapamadım, yapamam
hayata bir kez geliyoruz, tüm hayatı yalnız geçirmenin bir anlamı yok çünkü bu anlamda yalnızlık beni mutsuz ediyor ve yıllarımı mutsuz geçirmek istemem
eşim de yapamayacağımı anladı, değişmeyi seçti

tabi maddi problemler vardır, şartlar bunu gerektiriyordur o ayrı

ama benimki de yanlış olabilir, ben böyleyim diye doğrusu budur diyemem size

Özalit işi galiba.
Sende onunla birlikte çalış. Çocuk yoksa güzel olur evde beklemekten iyidir.

bende uzun süre çalıştm yorucu bir iş bu sene dinlenmek kendime zaman ayırmak istiyorum diye konuştuk eşimle. okulumda var zaten bu sene ona odaklanmak istiyorum.bu yüzden evdeyim yalnızlığın germediği zamanlar daha iyiyim:KK34:

Bu gorusememe iliskiyi cok etkiliyo bence ve bi sure sonra alisiyorsun belki soguyorsun.. arkadaslariyla vs takilsa durum baska derdim ama adam ekmeginin pesinde ne guzel.. gulu seven dikenine katlanir bazen

Benim eşim de sık sık gece nöbetçi oluyor. Nöbetçi olmadığı günler geç geliyor, haftasonu bayram hep çalışıyor. Adam ekmeğinin derdinde. Sıkboğaz etmeyin. Şükretmeyi bilin. Aldatmıyor, kumar oynamıyor. Sadece çalışıyor

merhaba hanımlar

zaten birkaç yıl birlikte çalıştık.o zaman bende onunla birlikte kalıyordum .ama artık evimde kalmak istiyorum bir iş yeri ne kadar rahat olabilir ki. evet yoğun gerçekten ama ben ikisini ,ev ve iş hayatını dengelemesini istiyorum haklı olarak ama yapamıyor maleseff:KK43:

personel sorunu çözülene kadar geçici bir durum sanırım, matbaa işi böyle bildiğim kadarıyla, bence eşini sıkıştırcağına sen de onunla git, evin kadar konforlu olmayabilir sonuçta iş yerinde beraber olursunuz, her gün gitmek zorunda değilsin, bir gidiyorsan bir gitme... bence işiniz çok güzel, ilerde feraha kavuşturabilecek bi iş, bugünler geçici... adam da ailesinin geleceği için çalışıyor sonuçta, eğlenmek için kalıyor değil ya

Matbaa işleri hep böyle ama. Ben de çalıştım bir dönem. İki gün sabahladık bir keresinde mesela. Eve gidememiştim. Elemanlar da mesai saatine kadar duruyor. İşin arkasını toplamak hep matbaa sahibine kalıyor tabii.. İşler az olsa da çok olsa da hep birseylerin yetiştirilmesi durumu söz konusu maalesef.

babam iskolik 33 sene sonra annem patladi halen daha sonduremedik bekliyoruz.

Back
X