- Konu Sahibi UcamayanKus
-
bende istanbulda başvurmuştum ik için.aradılar şu tarihte görüşmeye çağırılıyosunuz diye.dedim ik için dimi.o belli olmuyo burda görüşme yapıyoruz ona göre veriliyo kurs dediler ama şu an satış pazarlama var onun için dikkate alınırsınız büüyk ihtimalle dedi.
yani başvruduğun önemli değil önüne geleni çağrıyolar.satış eğitimi vericek ama benmzaten sertifikam var.cv ye falan bakmıyolar canım.nerde boşluk var dolduruyolar yani
Ben de böyle bir şey olmamıştı. :)
Kuruma göre değişiyor belki de.
Ben birebir kendim web prog. kursunu seçmiştim. O yüzden çağrılıp, özgeçmişimi yazmıştım.
canım bende kendim seçtim ama saolsun kadıköy işkur öle buyurdu
benim zaten satış tecrubemde sertifikamda var teşekkür ederim dedim
Tesadüfe bak, ben de Kadıköy'e gitmiştim.
Sertifikan hangi konuyla ilgili?
canım ben gitmedim ama işkura
beykent ünv den almıştım satış pazarlama sertifikası
yaa bu olayı bende duydum hatta büyük şirketler oluyor çoğu askeriyeye devlete iş yapan büyük taşeron firmalar oluyor uzak tanıdığım biri bu şekide işe girdi nasıl başvurulduğuna dair bilgisi olan yazabilir mi
İşkur'a başvurmayı mı?
yaa bu olayı bende duydum hatta büyük şirketler oluyor çoğu askeriyeye devlete iş yapan büyük taşeron firmalar oluyor uzak tanıdığım biri bu şekide işe girdi nasıl başvurulduğuna dair bilgisi olan yazabilir mi
yenibirişcomdan başvurabilrsin şu an aklıma gelen o polaris ve flo ayrıca koç ünv işbirliğinde.ama işkur bağlantılı.360 saat eğtim alıyosun 180 i okulde teorik 180 saati belirlenen mağazada çalışarak mağza yöneticiliği sertifikası alıyosun
günlük 15 tl harçlık ve günlük sigortan yapıyo canım
canım baktığım ilan kalkmış ama şöle bi ilan var bi incele istersen
Kariyer.net - FLO MAAZACILIK - Marka Maazacl Sat Ynetimi i ilan detay
teşekkürler kayıtlı cv vardı başvurumu yaptım hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?