• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iskurdan boyle bir msj geldi var mi bilgisi olan?

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
323
Evt kizlar daha once issizlik maasi almistim gecen yil suan calismiyorum kucuk bebegim var ve iskur baya uzak cikamiyorum anliyacaginiz
Var mi bilgisi olan nedir bu mesaj dikkate alincak bisey mi

PTT Banktan açtıracağınız posta çeki
hesap numarası ve kimlik
fotokopinizle en yakın İşkurumuna müracaat ederek iade olan işsizlik ödeneğinizi alabilirsiniz.

ptt de çalışıyorum, hesaba yatmaz işkur maaşı, içerden elden alırsınız, hesap açtırmanıza gerek yok, işkurdan gelen mesajda ise işsizlik ödeneği ptt lerden alabilirsiniz yazar, ne alaka kimlik fotokopisi ve hesap, ayrıca tüm ptt lerde fotokopi çekilir ( tabii bazı merkezler uygulamaz yoğunluktan ama ptt böyle bi mesaj atmaz)

Bana dolandırıcılık gibi geldi dikkatli ol istersen en temizi İşkuru ara yada e devlette var gir ordan kontrol et ben hep ordan bakarım hersey var çünkü işsizlikle ilgili

Iskur d
ptt de çalışıyorum, hesaba yatmaz işkur maaşı, içerden elden alırsınız, hesap açtırmanıza gerek yok, işkurdan gelen mesajda ise işsizlik ödeneği ptt lerden alabilirsiniz yazar, ne alaka kimlik fotokopisi ve hesap, ayrıca tüm ptt lerde fotokopi çekilir ( tabii bazı merkezler uygulamaz yoğunluktan ama ptt böyle bi mesaj atmaz)[/QUOTE/]
Cnm msj iskurdan geldi ptt den degil yani ISKUR yziyor numara yik

Evt olabilir numara yok ama ISKUR adli yerden geldi msj
işkurun para yatırması için ptt den hesap açtırmanıza gerek yok, maalesef böyle bir uygulamamız yok, içerden kimlikle çekiyosunuz işkur maaşını, işkura da kimlikle kayıt yaptırıyosunuz o kadar, yarın işkuru arayıp sorun iadeniz için

işkurun para yatırması için ptt den hesap açtırmanıza gerek yok, maalesef böyle bir uygulamamız yok, içerden kimlikle çekiyosunuz işkur maaşını, işkura da kimlikle kayıt yaptırıyosunuz o kadar, yarın işkuru arayıp sorun iadeniz için
Tamam cnm tesekkurler

Back
X