Ben issizlik maasina filan basvurmadimki neden boyle msj geliyorgayet açık ve net neyi sordunuz anlamadım
ptt de çalışıyorum, hesaba yatmaz işkur maaşı, içerden elden alırsınız, hesap açtırmanıza gerek yok, işkurdan gelen mesajda ise işsizlik ödeneği ptt lerden alabilirsiniz yazar, ne alaka kimlik fotokopisi ve hesap, ayrıca tüm ptt lerde fotokopi çekilir ( tabii bazı merkezler uygulamaz yoğunluktan ama ptt böyle bi mesaj atmaz)[/QUOTE/]
Cnm msj iskurdan geldi ptt den degil yani ISKUR yziyor numara yik
Evt olabilir numara yok ama ISKUR adli yerden geldi msjBana dolandırıcılık gibi geldi dikkatli ol istersen en temizi İşkuru ara yada e devlette var gir ordan kontrol et ben hep ordan bakarım hersey var çünkü işsizlikle ilgili
işkurun para yatırması için ptt den hesap açtırmanıza gerek yok, maalesef böyle bir uygulamamız yok, içerden kimlikle çekiyosunuz işkur maaşını, işkura da kimlikle kayıt yaptırıyosunuz o kadar, yarın işkuru arayıp sorun iadeniz içinEvt olabilir numara yok ama ISKUR adli yerden geldi msj
Tamam cnm tesekkurlerişkurun para yatırması için ptt den hesap açtırmanıza gerek yok, maalesef böyle bir uygulamamız yok, içerden kimlikle çekiyosunuz işkur maaşını, işkura da kimlikle kayıt yaptırıyosunuz o kadar, yarın işkuru arayıp sorun iadeniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?