Bebek Beslenmesi Islak mendil seçimi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Hangisi

• Uni baby yenidoğan

OY: 22 100,0%
  • Nivea baby

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    22

burcu_kumsal

Kumsal 'ın Annesi :)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2016
27
11
88
35
Merhaba arkadaşlar kızım 26 günlük doğduğundan beri uni baby yenidoğan kullandım bi yakınımız nivea baby lacivert paket vermişti onu kullandım bi kaç kez sanki daha iyi temizliyo gibime geldi nivea kullanan var mı sizce hangisi daha iyi

Bebek temizleme pamukları var canım ondan alıp ılık suyla ıslatarak silmeni tavsiye ederim. Çocuk doktorumuz uniyi tercih ediyor kendi bebeğine ama o 7 aylık şimdi yenidoğan döneminde ben sadece pamuk kullanıyorum.

Ben kızımda hep uni baby kullandım hiç nivea kullanmadım,birde baby ne var ebebekte oda üni baby kalitesinde ve daha uygun ,çok sonra keşfettim onuda,şimdi baby me alıcam bu bebiş te de, nasılsa uni ile aynı kalite

Her ikisi de güzel ancak uni baby yenidoğan su ve pamuk içerikli olan çok daha iyi

bebek bakım pamukları kullan,kızım 3 aylık ilk günden beri pamuk ve ılık su kullanıyorum,en sağlıklısı.

Valla kızlar ne kadar iyi olursa olsun su gibi hiçbir şey temizleyemez. Ben ilk birkaç hafta dalin ıslak mendil kullandım sonra sıcak su ve pamukla siliyorum oğlumun altını en güzeli. Oğlum 5 aylık hala öyle yapıyorum ve yapmaya da devam edeceğim.

Islak mendili önce gözünüze sürün yakıyor sa kullanmayın derim ben bebeğime şu kuaförlerde kullanılan kullan at havlu ile ılık suyla temizledim suan 4 aylığız komili in yeni doğanı aldım. Unobayble aynı ama daha uygun paketi 80lık aynı fiyata Unobaybdsn 40 çıkıyor. Ayrıca komili kış mevsiminde mikro dalga fırında ısıtıla biliyor

Ben maşrapaya ılık su alıyorum ve temizleme pamuğu kullanıyorum. Daha çok minik ve teni hassas ıslak mendil kullanmak istemedim.

İlk bir ay pamuk ve suyla temizledim kızımı. Sonrasında dışarı çok çıktığımız için ve kızım kakalı bez sayısını azaltıp kaka miktarını fazlaca arttırdığı İçin unibaby almaya başladım. Bir gün Eşim yanlış anlayıp yanlış mendil aldığı için huggies yenidoğan denedim ve memnun kaldım. Daha pamuksu yüzeyi ve daha güzel temizliyor gibi geldi bana. Bir kere de ebebek markası baby me yi denedim o da güzel. Yani unibabye afaki paralar ödemeye gerek yok bence.

Kızlar neden duru suyun altında yıkamayı denemiyorsunuz? Ben oğlumu ıslak mendille kaba temizliğini yapıp musluğun altına alıp totosunu ılık suyla yıkıyorum. İki yıkamada bir bebek sabunu kullanıyorum. Sıcacık su hem rahatlamadını sağlıyo hemde tertemiz oluyo. Hiç pişik olmuyo. Havluylada iyice kuruluyorum. Tavsiye ederim.

bende bu günlerde yıkıyorum havalar da ısındı mis gibi

Uni baby nin yenidoğanını kullanıyorum üç aydır,çok memnunum sebamed,molfix denedim ama sonra toz almak için kullandım

Mrblar
Kesinlikle islak mendil kullanmayin.
Dodurma kabi gibi bir kap satinalin.
Her temizlik sirasinda icine ılık su dodurun.
Yeteri kadar pamuk parcalari koparip suyun icine atin.
Öncebezini alin. Sonra ( ben poşet üzerine koyuyordum) kagit havluyu altina yerlestirin.
Kap icindeki islak pamuklardan teker teker alin suyunu bebisin kirli yerlerine sıkarak yikar gibi silin.pamugu bezin icine birakin.
Böylece saf suyla yikamiş gibi temizlenecektir.
Cok sukur buyuk kizimda pişik sorunumuz hiç olmadi.
Ama banyodan dolayi egzama problemimiz olmustu( dalin) den.

Uni baby yenidoğan dışındaki herşey pişik yaptı. Özellikle de baby&me ve nivea... zamanım müsaitse pamuk ve suyla siliyorum ya da yıkıyorum dışarda da kesinlikle uni baby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…