- Konu Sahibi pamukprensesim_
arkadaslar mehaba ben bu sitenin müptelası burdan bır cok yardım almıs bırı olarak yazma ıhtıyacı hıssettım söyledım daha öncede yıne söyluyorum normaldede hıc kullanma taraftarı deyıldım ve bu olay arkadasımın basına gelınce ıyıce soğdum bir bucuk aylık bebeğı var ve ıslak mendıl kullanma sonucunda basına gelenler felaket kız cocuğu ben vajina kısmı deyeyım siz anlayın ıcıne kadar cok kötu bır sekılde enfeksıyon kapmıs ve suan gözetım altında annesı dahi göremıyor arkadaslar ben doğum yapalı 22 gün oldu ki sezeryanla yaptım acok sukur cok mukemmel gectı ama sonucta amelıyat annem sadece 15 gün kalabıldı ve gıttı ve inanın hıc usenmedım daha doğmadan yumusaklarından yüz bezi aldım birde kücük bir leğen aldım ne zaman alıyosam altını saf suyla o bezlerle temızlıyorum biraz gözumuzu acalım lutfen bunlarda kansorajen var ki olmadığınıda kabul etsek sabun kalıntısı var yavrularımızdan değerlımı doktoru acık acık söylemıs uzun oldu ama ben annelerı bılınclendırmek ıstedım arkadasım hala camın arkasından bakıyo yavrusuna sız dıkkat edın en azından bılgısı olmayanlar uzun oldu ama kusurabakmayın