işle ilgili kararsızlık

mlkfth

2013 bekle beniiii
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2012
1.265
12
158
İzmir
merhaba arkadaşlar ben avukat katibiyim,8-9 yıldır bu işi yapıyorum
icranın i sinden a sına kadar hepsini biliyorum.
deneyimim çok fazla gerçekten.
bayramdan önce işten ayrıldım yani ayrılmak zorunda kaldı . avukatımın durumları kötüleştiği için.
bayram geçsin çalışcam dedim ve iş başvurusuna bulundum 5 yere ve hepsi de tabi deneyim iyi falan diye
bilgili diye çağırdılar ve hepside çağırıyorlar şimdi. ama ben birisini seçmek zorundayım.
bi tanesini bi arkadaşım önerdi çok iyi yer falan diyorlar üstelik haciz falan olmayacak ben büro içinde çalışacağım. kışın soğuk yazın sıcak derdi olmayacak.
ancak saatleri çok uzun hafta içi 9-19 arası. cmt de 10-17 arası. maaşı da fena olmayacak.
burası beni yarın başlamamı istiyor ama diğer 4 yer de yarın görüşmeye bekliyorlar. ordakilerin işi nasıl olccak bilmiyorum
yani haciz varmı adliyede koşturarak mi çalışacağım yoksa büroda mı bilmiyorum üstelik kesin anlaşır da gidermiyim onu da bilmiyorum.
yani eğer yarın bu ilk anlattığım yere gitmezsem diğerlerinin olma garantısı yok henüz. belki de anlaşamıcaz. of ya napcamı şaşırdım bi akıl verin.
evliyim cmt leri o saatlere kadar çalışmak zor olcak. haft içi bile 7 ye kadar çalışırsam eğer eve 8;30 da anca gelirim zor olur yani anlıcanız.
acaba acele etmesemde diğerleri ile yarın görüşsem mi ? yoksa burda başlasam mı ?

Deneyim olunca iş bulmak ne kolay. Bence diğerleriyle de görüş. Acele etme derim. Ama yarın gel diyen yer için iyi bir bahane bulmak lazım.

Deneyim olunca iş bulmak ne kolay. Bence diğerleriyle de görüş. Acele etme derim. Ama yarın gel diyen yer için iyi bir bahane bulmak lazım.

ne desem yarınkilere cnm ya.
kafam karma karışık gercekten.
düşünoyurm içinde çıkamıyorum.
off

Düşündüm de aklıma gelmedi. O konularda hiç pratik değilimdir :) Umarım fikri olan birileri vardır.

Bence yarın çağıran iş yerine mantıklı bir bahane sunun
Bir hafta içinde işe başlamanızın mümkün olmadığını söyleyin
Sonucta deneyimlisiniz iş bulmanız çok kolay olur
Ben tecrübesizim keşke bana da böyle 4 5 teklif gelse de hangisi acaba diye seçsem :)
Diğerleriyle de bir görüşün sonra karar verin.

Aklıma bahane gelmiyor ama yakınlarınızın hasta olduğu ya da öldüğü gibi yalanlar sakın uydurmayın.:34:

Yarın gel dediler diye yarın gitmek zorunda değilsiniz ki

Madem böyle bir durum var

Benim biraz işlerim var, ilk günden izin almak istemem bu yüzden birkaç gün müsade etmenizi rica ediyorum diyebilirdiniz

Bu birkaç gün içinde de diğer görüşmelerinzi de yapıp öyle karar verirdiniz

Kader arkadaşımızında dediği gibi söyle bencede planım bu kadar erken başlamak değildi halletmem gereken işlerim var dersin.Hemde canım yarın öbür gün saatler ağır gelicek ve yeni arayışlara gireceksin muhtemelen bence biraz bekle ve gönlüne göre bir yere başla derim sonra tekrar çık başka işe gir zor olur.

Bende senın gıbı bır anda bır suru ıs talebı almıstım canım sonucta evlı olunca ınsan ıyıce ırdelemek zorunda kalıyor tavsıyem saatlerıne cok dıkkat etmen ben 5 30 6 00 da cıkıyorum kıs saatı oldugu ıcın onceden 6 30 dacıkıyordum kostur gıtt 7 de evdeyım yemek hazırla ye ıc otur derken baylıp kalıyor ınsan oyuzden ıyıce dusunmelısın mantıgına yatması cok ama cok onemlı ınsan tecrubesı olduktan sonra ve yasadıgı sehırde uygunsa bulamıcak dıye bırsey gercekten yok ben urfa gıbı bıyerdee bukadar cok buldum dusun yanı sen ya orayı beklet yaa doktorum randevum var dee gıt gorusmelerını yap kafana yatmassa ve beklemes ıstemssen gır deenee ve el altındanda arastırmalara devam et derım bence

Back
X