• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşle ilgili

İşte sizin bakış açınıza göre çok normal konuyu açma sebebim ben öyle göremiyorum.
Profesyonel değilim belli

anormal gordugunuz sey ne ?

acikcasi boyle bir sebepten insanlardan nefret etmek bana anormal geliyor.

cidden hayatinizdaki herkesin her huyunu seviyor ve onayliyor musunuz?

ben surada yazsam kendi oz annemin 3-5 huyunu nefretle gomerim, ama gidip bu sebeple annemden nefret etmem.

bu kisi de sizin is arkadasiniz, bazi huylarini sevmemeniz/ onaylamamaniz kadar dogal bir sey olamaz.
ama gidip de nefret etmek, selam veremeyecek duruma kendini getirmek mi normal?

profesyonel olmak/olmamak benim cok umurumda degil,
ama boyle kendi hayatiniz cok zorlasmiyor mu?
sadece is iliskileri degil,
aile akraba iliskileri de bu sekildedir.
Sevdigin insanlarla can ciger olursun, digerleri ile de merhaba merhaba, ama sevmedigimiz herkesi hayatimizdan cikarmak cok uc bir tepki. He elbette ki bu kisilere deger vermezsin.

anormal gordugunuz sey ne ?

acikcasi boyle bir sebepten insanlardan nefret etmek bana anormal geliyor.

cidden hayatinizdaki herkesin her huyunu seviyor ve onayliyor musunuz?

ben surada yazsam kendi oz annemin 3-5 huyunu nefretle gomerim, ama gidip bu sebeple annemden nefret etmem.

bu kisi de sizin is arkadasiniz, bazi huylarini sevmemeniz/ onaylamamaniz kadar dogal bir sey olamaz.
ama gidip de nefret etmek, selam veremeyecek duruma kendini getirmek mi normal?

profesyonel olmak/olmamak benim cok umurumda degil,
ama boyle kendi hayatiniz cok zorlasmiyor mu?
sadece is iliskileri degil,
aile akraba iliskileri de bu sekildedir.
Sevdigin insanlarla can ciger olursun, digerleri ile de merhaba merhaba, ama sevmedigimiz herkesi hayatimizdan cikarmak cok uc bir tepki. He elbette ki bu kisilere deger vermezsin.

Yok yok nefret yanlış bir tanım oldu.
Soğuyorum. x y hakkında gerizekalı dangalk dedikten sonra sabah bir arada görünce inanılmaz soğuyorum.

Benim için biri gerizekalı ise muhabbet etmem sınırlı tutarım ilişkimi.

Oturup çay içiyorlarsa inanılmaz soğuyorum bu da hem psikolojimi hem de profesyonel davranmamı etkiliyor

Yok yok nefret yanlış bir tanım oldu.
Soğuyorum. x y hakkında gerizekalı dangalk dedikten sonra sabah bir arada görünce inanılmaz soğuyorum.

Benim için biri gerizekalı ise muhabbet etmem sınırlı tutarım ilişkimi.

Oturup çay içiyorlarsa inanılmaz soğuyorum bu da hem psikolojimi hem de profesyonel davranmamı etkiliyor

benim eltilerim birbirlerinden nefret ederler,
ama ben cok takdir ediyorum ikisini de,
gercekten asla pis bir agiz dalasina girmeden ceviriyorlar islerini,
kendi aralarinda konusmuyorlar ama, ortak bir aktivite yapildiginda asla cikintilik etmiyorlar, birbirleri ile mesafeli olduklarini her goren anlar, ama asla kavgali bu iki kisi demezsiniz.

siz de bu sekilde ayarlayin,
tamam can ciger olmayin ama, ortak aktivitelerde vs ne kendinizi uzun, ne de etrafa negatif enerji sacin ve cikintilik yapin, kazanan siz olursunuz.

benim eltilerim birbirlerinden nefret ederler,
ama ben cok takdir ediyorum ikisini de,
gercekten asla pis bir agiz dalasina girmeden ceviriyorlar islerini,
kendi aralarinda konusmuyorlar ama, ortak bir aktivite yapildiginda asla cikintilik etmiyorlar, birbirleri ile mesafeli olduklarini her goren anlar, ama asla kavgali bu iki kisi demezsiniz.

siz de bu sekilde ayarlayin,
tamam can ciger olmayin ama, ortak aktivitelerde vs ne kendinizi uzun, ne de etrafa negatif enerji sacin ve cikintilik yapin, kazanan siz olursunuz.

Stabil kalmaya çalışacağım :)

sosyal mesafe toksik insanlara karşı hijyenini elden bırakma.
bende aynı durumdayım birime girince ruhum çekiliyor bir kişi yüzünden. ama her şeye katılırım . bir kişi var diye neden mahrum kalayım. diğerlerinin günası ne.

sosyal mesafe toksik insanlara karşı hijyenini elden bırakma.
bende aynı durumdayım birime girince ruhum çekiliyor bir kişi yüzünden. ama her şeye katılırım . bir kişi var diye neden mahrum kalayım. diğerlerinin günası ne.

Bugün o toksik kişi ile yolculuk yaptım öğreniyorum yavaş yavaş 😃

Back
X