• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşler gücler

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
Merhaba herkese
Size bir konuda akil danismak istiyorum
Ben şuan ogrenciyim 2.sinifim
Ve Turkiye’nin en iyi hukuk burolarindan birini gozume kestirdim. Ben burada calismak istiyorum. Yani getir gotur isleri olur dosya duzenleme olur ne olursa
Ortami gormek ve meslegime isinmak acisindan
Bir de belki oyle bi ortama girersem oradaki avukatlarla iliski kurarsam mezun oldugumda bir işime yarar diye dusunuyorum
Hem de okul cok bos simdilik dersler cok agir degil bos durmamis olurum
Sizce ben buradaki avukatlara gonullu calismak istedigime dair mail atsam geri donerler mi? Sizce alirlar mi fazla mi yuksekten ucuyorum:deli:
Kizlar ben bu işi nasil çozerim

Hocalarına rica et onlar aracı olsun.
Avukatları araştır sizin okuldan mezun olanı var mı o dönemde hangi hoca dersine girmiştir ona bak .

Hocalarına rica et onlar aracı olsun.
Avukatları araştır sizin okuldan mezun olanı var mı o dönemde hangi hoca dersine girmiştir ona bak .

Aslinda cok iyi fikir ama Okulumuz cok kalabalik sinifimiz 400 kisi falan
Hocamdan gidip bunu nasil rica edecegim beni tanimiyor hicbiri araci olur mi :)

Arkadaşım aynen böyle başladı bir şirkette
Üni de her yaz stajyer olarak ücretsiz çalıştı
Yıllar içinde genel müdür yardımcısı oldu
3 yıl sonra da daha büyük bir şirkete genel müdür:)))
Darısı başınıza diyelim..

Aslinda cok iyi fikir ama Okulumuz cok kalabalik sinifimiz 400 kisi falan
Hocamdan gidip bunu nasil rica edecegim beni tanimiyor hicbiri araci olur mi :)
Hocalarınla iletişim kurmanı öneririm. Aranın iyi olduğu bir hocanla, ders çıkışında düş peşine ve derdini anlat. Bir referans mektubu isteyebilirsin mesela. Hukuk burosu açısından referanslı biriyle calişmak +1 puandir.

Hadi referans alamadin diyelim; ben olsam mail atmak yerine kapılarını çalıp direkt görüşerek derdimi anlatmayı denerdim. Çekinmeni gerektirecek bir durum yok bence. Daha şimdiden geleceğini düşünüp kendine bir hedef koymuşsun. Istemek başarının yarısıdır. Bol şans ;)

Back
X