İşler sarpa sardı nasıl kurtulacağım? İmdatt

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.022
448
İstanbul
Çok sevdiğim bir eski patronum var. Bana birini söyledi. O da evlenmiş ayrılmış. Karakterine kefilim dedi. Maddi durumu filan da iyi. İlk söylendiğinde olur görüşürüm dedim. Yalnız profilini bulduk adını bildiğimiz için adam çok büyük. 37 yaşında. (Saç takıntım var eskisinden dolayı) Önleri açık. Kilolu gibi de. Fotoğraflarından babamla aynı duruyor. Ben 25 yaşındayım ama 20 gösteriyorum. Ve hiç görüşmek istemiyorum. Kabul ettiğimde fotosunu görmemiştim. Şimdi patron aradı. Telefonunu açamadım. Ben görüşürüm deyince karşı tarafa soracaktı bir hafta önce konuşmuştuk. Şimdi ben ne desem de görüşmesem? Ailem de bak bir ziyan etme diyorlar ama ben büyük biriyle evlenmek istemiyorum. Sizce ne yapsam? Yüzüm gözüm kızardı bildiğiniz istemiyorum yani. Ne desem ben çok da sevdiğim bir patronum kırmak da istemiyorum

Görüşüp caymak daha sıkıntılı olabilir eğer kararınız kesinse. Patronunuza istemediğinizi söyleyin.

Ben senin yerinde olsam nezaketen görüşür olmadı derdim. Patronunuzun dusunceleri degerliyse tabii. Ama patronu sallamayan biriysem, usulünce yasima yakın biriyle görüşmeyi tercih ederim derdim sanirim. Görüşmek zorunda degilsin tabii ama arada patron olunca bilemedim. Arkadaşin olsa istemediğini usulunce söyle derdim de bu konu biraz hassas sanki.

İlk görüşte beğenmemiş olabilirsiniz ama bu işler tiple olmuyor ki?
Belki de olumlu olacak. Belki gerçekten çok iyi biri.

yaş farkı fazla gibi geldi bana. siz de mi evlenip ayrıldınız? ayrıca bi görüş derim yinede bu işler kısmettir sonuçta elektrik alabilirsin. önemli olan da bu zaten.

doğru elektrik meselesi ama benim içim hiç çekmedi adamı çok fazla büyük duruyor. hani 37 olur 30 durur da öyle de gözükmüyor. ben de evlenip ayrıldım 2 aylık kısa bir evliliğim oldu. fotoğrafına baktık büyük buldu bizimkiler desem?

Yas farki, tip falan mesele degil. Gorusmek istemiyorsaniz patrona "cok dusundum, ilk anda dusunmeden olur dedim, simdilik kimseyle gorusmeyi dusunmuyorum, hazir hissetmiyorum" diyebilirsiniz.
Nasipse bir sekilde tanisirsiniz zaten ;)
Istemediginiz gorusmeyi yapmayin bence :)

Simdi tipini elestirdigin insandan ,tanisinca acayip elektrik alabilirsin belki bir gorus sonra olmaz dersen de... yas farki cok gelmedi bana

ben evlenirken de tipe bakmadım hiç beğenmeyerek evlendim o nedenle bu sefer gerçekten yanıma da yakışsın istiyorum o nedenle :(

Saftcim, kisa evlilikten ayrilmis ve nerdeyse seninle yasit biri olarak, anlayabiliyorum seni..
Icine sinmediyse ve hic oluru yok diyosan, görüşme.. Simdi daha bi hassasiz biz ve boyle gorusmeler iyice incitiyor.. Kimseyi begenmemek veya kucumsemek degil asla ama normalde sen fazla yas farki istemiyosan, bosandin diye boyle secenek sunulup israr edilince rencide oluyorsun.. O yuzden, icine sinmediyse zorlama..
Ha bosanmakla ilgisi yok, bazen olmaz dedigin kriteri unutturacak ozellikte hos bi insan da denk gelebilir.. Nasip kismet.. Ama insan genelde anliyor bsy hissediyo hissetmeyecegini.. O nedenle, kendini istemedigin seye mecbur hissetme, kimse de umitlenmesin..
Patrona da su an gorusmeye hazir olmadığını soyle.. Ki yalan da degil..
Su diger cocuk ne oldu? Ben de konuyu gorunce onunla ilgili bsy var sandim..

ben evlenirken de tipe bakmadım hiç beğenmeyerek evlendim o nedenle bu sefer gerçekten yanıma da yakışsın istiyorum o nedenle :KK43:

O zaman is degisir tabi ki :) yas farkini bahane olarak sunabilirsin gerci bana normal geldide sen oyle de :) ya da ailem onay vermedi diyebilirsin

yas farki fazla imis
profildeki resmin o oldugundan eminseniz
patronunuzu kirmamak için adamla evlenicek haliniz yok demi

doğru elektrik meselesi ama benim içim hiç çekmedi adamı çok fazla büyük duruyor. hani 37 olur 30 durur da öyle de gözükmüyor. ben de evlenip ayrıldım 2 aylık kısa bir evliliğim oldu. fotoğrafına baktık büyük buldu bizimkiler desem?
2 ayda bosandigini duyunca ^ vay demek ki çok net bir insan ve kararli güçlü olmayacağını anladı ve bitirdi belkide^ dedim (tabi bu sadece bir ihtimal) ama düşünceni bile özgürce dile getirmekten cekiniyorsun
HoslanmadIm de patronuna illa gorusmeyeceksen
Ama sana uygun gördüyse bir bildiği de vardır bence git bir bak

Çok sevdiğim bir eski patronum var. Bana birini söyledi. O da evlenmiş ayrılmış. Karakterine kefilim dedi. Maddi durumu filan da iyi. İlk söylendiğinde olur görüşürüm dedim. Yalnız profilini bulduk adını bildiğimiz için adam çok büyük. 37 yaşında. (Saç takıntım var eskisinden dolayı) Önleri açık. Kilolu gibi de. Fotoğraflarından babamla aynı duruyor. Ben 25 yaşındayım ama 20 gösteriyorum. Ve hiç görüşmek istemiyorum. Kabul ettiğimde fotosunu görmemiştim. Şimdi patron aradı. Telefonunu açamadım. Ben görüşürüm deyince karşı tarafa soracaktı bir hafta önce konuşmuştuk. Şimdi ben ne desem de görüşmesem? Ailem de bak bir ziyan etme diyorlar ama ben büyük biriyle evlenmek istemiyorum. Sizce ne yapsam? Yüzüm gözüm kızardı bildiğiniz istemiyorum yani. Ne desem ben çok da sevdiğim bir patronum kırmak da istemiyorum
madem patronuna görüşürüz demişsin görüş fakat sonradan olamayacağını söyle
tlflara cvp vermemek hoş degil .görüşmektan birşey olmaz . sen, zorla alacak degil yaa(fikrim böyle)

2 kez internette doktor bakıp doktora gitmiştim. Yaşlı başlı adam duruyorlardı, ama yakından görünce tanıyamadım. Bazen fotoğraflar insanı mahvediyor. Patronun karakterine kefilse iyi anlaşabilirsiniz belki. 12 yaş az değil ama patronun bu kadar ısrar ettiyse bi görüş derim ben. Normalde görüş demem de niyeyse görüşsen iyi olur gibi geldi bana. :)))

ilk okurken aa kızcağız 25 yaşında daha tazecik napacak 37 yaşında adamı diyordum kii, ben ve erkek arkadaşımın arasında da 12 yaş fark olduğunu hatırladım :)) kişi 29 olunca 41 fazla gelmiyor ama 25 iken 30 fazla gelirdi inan :))

Saftcim, kisa evlilikten ayrilmis ve nerdeyse seninle yasit biri olarak, anlayabiliyorum seni..
Icine sinmediyse ve hic oluru yok diyosan, görüşme.. Simdi daha bi hassasiz biz ve boyle gorusmeler iyice incitiyor.. Kimseyi begenmemek veya kucumsemek degil asla ama normalde sen fazla yas farki istemiyosan, bosandin diye boyle secenek sunulup israr edilince rencide oluyorsun.. O yuzden, icine sinmediyse zorlama..
Ha bosanmakla ilgisi yok, bazen olmaz dedigin kriteri unutturacak ozellikte hos bi insan da denk gelebilir.. Nasip kismet.. Ama insan genelde anliyor bsy hissediyo hissetmeyecegini.. O nedenle, kendini istemedigin seye mecbur hissetme, kimse de umitlenmesin..
Patrona da su an gorusmeye hazir olmadığını soyle.. Ki yalan da degil..
Su diger cocuk ne oldu? Ben de konuyu gorunce onunla ilgili bsy var sandim..

nasıl iyi anladın beni :) anlatıcam onu da. evet büyük görünen kişilere içim ısınmıyor benim kendimi zorluyorum. başta görüşürüm dedim sonradan profilinden bakınca bizimkiler istemedi dicem ama adama kız görüşücek diye haber gitti bile...

Back
X