İşler sarpa sardı nasıl kurtulacağım? İmdatt

Ya direk istemedigini söyleyeceksin yada madem patronunu kirmak istemiyorsun formalite icabi bir kere bulusup sonra istemedigini söylersin cnm bosver net ol kimse icin kirilacak diye kendini sikma

Sizi kirmak istemiyorum ama uygun degiliz bu yeterlidir detay sorarsa aradigim ozellikte degil dersiniz olur biter takmayin sonucta hayati bir karar once kendi istekleriniz sonra baskalarininki...birde ayip olmasin diye bulusmamanizi tavsiye ederim zira boyle durumlarda sonuci pek hos olmuyor

Kizlar adama soylemistir diye cok cekinmistim aradi demin. Daha haber vermemisler haftasonuna haber vereceklermis bana. Ben de firsattan istifade annem profilini bulmus buyuk buldu onaylamadi dedim kirilmadi bana saolsun nasip kismet kizim niye kirilayim dedi. Ay bi rahata erdim :)

Kime gostersem fotosunu yok daha neler dedi cunku.

Yardimlariniz icin saolun :)

Kizlar adama soylemistir diye cok cekinmistim aradi demin. Daha haber vermemisler haftasonuna haber vereceklermis bana. Ben de firsattan istifade annem profilini bulmus buyuk buldu onaylamadi dedim kirilmadi bana saolsun nasip kismet kizim niye kirilayim dedi. Ay bi rahata erdim :)

Kime gostersem fotosunu yok daha neler dedi cunku.

Yardimlariniz icin saolun :)

bi daha da görmeden etmeden tamam demeyin bence :) ne büyük riskler alıyosunuz. 25 yaşındasınız, pekala da kendiniz bulabilirsiniz.

Ben esımle tanıstıgım ılk gun; Bizden bişey olmaz demiştim; Eşim de ön yargılısın demişti.Tanımaya fırsat verdim şimdi evliyiz.Ön yargılı davranmayın.Ama nıhayetinde asla olmaz diyosanzda zorlamayın.

Bence bi görüş görüşmekten bişey çıkmaz sonrada elektrik alamadım dersin gayet doğal illa olacak diye bişey yok

Ya sen evlenmiş sayılmazsın aslında, yaş farkı da çok, patronunla bu muhabbetlere girecek kadar yakınsın madem de ki ben size olur dedim ama yaşını sormadım sonradan düşününce yaşı benim için uygun değil ailem de onaylamadı,görüşüp boşuna umut vermek istemem de

Patronunuz kırılmasın diye evlenecek değilsiniz.
Yaş farkının çok fazla olduğunu söyleyin.

Bi cay icmekle bisey olmaz. Hrm brlki huyu suyu gulusu hosuna giderr. Ordada isinmazsan adamin istekleryle kendi isteklerrinin ortusmedgni soylersn olur biter,

Yaşinin buyuk olmasindan dolayi gorusmek istemediginizi soyleyebilirsiniz.

Back
X