• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşlerin rast gitmemesi

Terazikizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
397
216
48
Hanımlar merhaba, konuyu doğru yere açtım mı tam bilemiyorum ama benim işlerim ne zaman biri bana aa ne mutlu görünüyorsun vs dese veya benim mutlu anımı gören bazı kişiler olsa uzun süre ters gidiyor. Mesela notlarım düşüyor aynı tempoda çalıştığım halde veya olumsuzluklara karşılaşıyorum. Bilmiyorum burada yasak mı bahsetmek de dua da ediyorum vs ama cidden bu durumdan oldukça bunaldım. Bana bu durumu düzeltmek için tavsiye verebilecek olan var mı?

Hanımlar merhaba, konuyu doğru yere açtım mı tam bilemiyorum ama benim işlerim ne zaman biri bana aa ne mutlu görünüyorsun vs dese veya benim mutlu anımı gören bazı kişiler olsa uzun süre ters gidiyor. Mesela notlarım düşüyor aynı tempoda çalıştığım halde veya olumsuzluklara karşılaşıyorum. Bilmiyorum burada yasak mı bahsetmek de dua da ediyorum vs ama cidden bu durumdan oldukça bunaldım. Bana bu durumu düzeltmek için tavsiye verebilecek olan var mı?
Bol bol nazar duası oku canım

bunuun olmasından korkuyor olabilir misin, sonuçta bizim kültürümüzde bu böyle buna inandırıldık, çok güldük ağlıcaz demekki diye
bence bu inancı değiştir ve evet bazen kötü enerjiden de oluyor, çok fazla sevinci paylaşmamak lazım çok dillendirmemek lazım

bunuun olmasından korkuyor olabilir misin, sonuçta bizim kültürümüzde bu böyle buna inandırıldık, çok güldük ağlıcaz demekki diye
bence bu inancı değiştir ve evet bazen kötü enerjiden de oluyor, çok fazla sevinci paylaşmamak lazım çok dillendirmemek lazım
Sizde haklısınız ama önceleri hiç böyle bir korkum olmamasına rağmen böyle olduğunun farkına vardım belli bir süre sonra, ondan artık aşırı bunaldım.

Yani artık anlatmaya korkar oldum; insanlar hemen negatif etki veriyor.

Benim de öyle neden bilmiyorum ama. Insanlarla mutluluğumu paylaşmaya korkar oldum. Mutlu olunca eskiden yasasınnnn cok mutluyum falan derdim zıplardım falan ama simdi birine yansıttım mı enerjim düşüyor sanki hemen isim ters gidiyor. Ki ben cok coşkulu ve ici icine sığmayan bir insanım. Ne bileyim. Anlatmak istiyorum böyle ama olmuyor bozuluyor cunku. Ananemin kaç kere hacca gitmiş gelmis bir arkadası var ona anlattım bir okudu üfledi simdi sanki daha iyi. Hoca falan degil yani sadece inancı yuksek Allah korkusu olan imanlı bir teyze. Böyle ne bileyim hafifledim sanki ya da oyle olacağına inanmıştım belki de. Ha bir de nazarı değer bazı insanlar var ya da kıskanç fesat oldugunu bildigim insanlar onlardan uzak duruyorum

Benim bir arkadasım vardı kızla ne zaman görüşsem basıma bir sey geliyordu bir keresinde araba bile çarptı yani. Merdivenden düştüm, iki kere kaza yaptım, annemin arabasını çarptım, iki kere hastanelik oldum, sokakta bayıldım, zehirlendim ay neler neler. Ha bir de eski erkek arkadasımı onunla tanıştırdıgımin ertesi günü cocuk beni terk etmişti. Ev aldık ilk ona göstermistim ertesi gün is bozuldu. Terminatör gibi kız. Daha bu huylarını kesfetmemistim o zaman okul vardı soruyordum hangi mevzuatları getireceğiz bana yanlıs tüzükleri söylüyordu falan. En son annem ameliyat oldugu zaman söylemedim (ne yapayım annem yani riske atmak istemedim) o zaman aramız bozuldu zaten.

Allah Allah cok sasiriyorum böyle konulara.
Bana hic öyle olmuyor, cünkü öyle düsüncelerim hic yok. Yani mutlulugumu herkesle paylasinca daha mutlu oluyoruz. Baskasinin mutlulugunuda gercekten mutlu olarak paylasiyorum.
Ilginc Türkiye`` de nedense insanlar mutlulugu paylasamiyor ? niye acaba ?

Benim bir arkadasım vardı kızla ne zaman görüşsem basıma bir sey geliyordu bir keresinde araba bile çarptı yani. Merdivenden düştüm, iki kere kaza yaptım, annemin arabasını çarptım, iki kere hastanelik oldum, sokakta bayıldım, zehirlendim ay neler neler. Ha bir de eski erkek arkadasımı onunla tanıştırdıgımin ertesi günü cocuk beni terk etmişti. Ev aldık ilk ona göstermistim ertesi gün is bozuldu. Terminatör gibi kız. Daha bu huylarını kesfetmemistim o zaman okul vardı soruyordum hangi mevzuatları getireceğiz bana yanlıs tüzükleri söylüyordu falan. En son annem ameliyat oldugu zaman söylemedim (ne yapayım annem yani riske atmak istemedim) o zaman aramız bozuldu zaten.
Simdi o kizin günahi ne, eger sen bu Kadar sakarsan canim ya.
Günah degilmi, baska insani böyle suclamak. ben cok yufka yürekliyim ve arkadaslarimi cok severim. hic kimse hakkinda böyle düsünemezdim. Birakin böyle sacma sapan seyleri.

Insan`in isi rast gitmiyorsa bu sadece o insanla alakalidir, nasil sucsuz, o konuyla alakasi olmayan, günahsiz bir insani suclayablirsiniz ya ? Aklim ermiyor.
Simdi benim islerim yürümezse, iyi bir günah kecisi bulamayim, böylelikle sorumlulugumu baskasina devir etmis olurum. Ayip günah ya, Vallahi böyle birsey görmedim ve duymadim bu yasima kadar.

Aynısının bir benzeri benimde arkadaşım var minik bir şey alsam ben görse o şey bozuluyor.

benimde var öyle arkadaşım. kendiside der zaten maşallah dediğim 7 gün yaşıyor diye :D
ufak ufak çok şey yaşadım onunla ilgili ama en barizi şuydu. konu konuyu açtı. adetlerimin düzenli olduğundan bahsettim yanında. 15 gün vardı ertesi gün pat diye adet olmuştum.
yeni telefon aldım. çok güzel bakiyim dedi. telefon kapandı açılmadı.
yolda bi kediye ay ne kadar güzel dedi kedinin bi bacağının üstünden gözümüzün önünde araba geçti.
ay daha neler neler.
ayetel kürsü felak nas falan oku bol bol.

Millete hiiiiçbir şey anlatma derim. Ben ne zaman anlatsam, olacağı olan iş de vallahi olmuyor.

Yeni elbise almıştım, millet o kadar baktı ki kendim de dahil olmak üzere 3 kişi üstüme içki döktü.

Vallahi billahi nazar diye bir şey var :)))

Simdi o kizin günahi ne, eger sen bu Kadar sakarsan canim ya.
Günah degilmi, baska insani böyle suclamak. ben cok yufka yürekliyim ve arkadaslarimi cok severim. hic kimse hakkinda böyle düsünemezdim. Birakin böyle sacma sapan seyleri.

Yok vallahi ben sakar degilim. Ne zaman onunla buluşsam oluyor böyle seyler. Normalde hıc böyle olmaz ki. Isın garibi o kızda bır anormallik olduğunun herkes farkında yani sırf bana da olmuyor.

Millete hiiiiçbir şey anlatma derim. Ben ne zaman anlatsam, olacağı olan iş de vallahi olmuyor.

Yeni elbise almıştım, millet o kadar baktı ki kendim de dahil olmak üzere 3 kişi üstüme içki döktü.

Vallahi billahi nazar diye bir şey var :)))

Benim de yeni çantama portakal suyu dökülmüştü. Kendim döktüm hem de. Cok uzulmustum :(

Peki nasil bu etkiyi yapabiliyor bir insan. Kessskkkeeeee beniimmmm olssaaaa `mi diyor gözlerini kisip.
Yani nasil basarabiliyorlar ?

Back
X