İşletme okuyanlar yardım edebilir mi ?

pelinbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
579
-3
0
İstanbul
Kızlar Boğaziçi koç odtü işletme hayallerimi süslüyolar inşallah başaracağım fakat işletme bitirilince ne yapıldığını tam olarak bilmiyorum.Birde bizim aile genelde hukukçu o yüzden sanada hukuk çok yakışır tarzı şeyleri çok duyuyorum sizce hangisi daha avantajlı artık hedefimi tam belirlemem lazım tam belirlemeden çalışamıyorum malum lys çalışmaya başlicam bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.

merhaba canim,

ben düsseldorf ekonomi yüksek lisans mezunuyum, fakat simdiki aklim olsaydi ya hukuk yada mühendislik okurdum. Bence Hukuk oku. Isletme okuyan tüm arkadaslarim pisman...Ailen hakli, is bulmak zor,sürekli bir yaris var.Birde Türkiyede isletmenin iyi bir ismide yok .Herkes isletme okuyor diyorlar.cok öptüm

marmara işletme mezunuyum ben de bilmiyorum işletme mezunu ne yapar acaip pişmanım uzak dur derim20 sene önce bi işletme modası vardı herkes yüksek puanını yaktı işletmeye girebilmek için, bugünkü aklım olsa kapısından geçmem

Boğaziçi odtü bilkent istanbul hacettepe marmara dışında bir okuldan mezun isen bankalarda gişeci olmaktan ileriye zor gidiyorsun
Not: Bende bir işletmeciyim maalesef
Kamu istiyorum, özelde aradığımı bulamıyorum

ben de isletme mezunuyum. hacettepe
ben gayet memnunum. ozel sektorde bir bilisim firmasinda is gelistirme yoneticisi olarak calisiyorum. Bilisim sektorunde calistigim icin teknik konularda eksik kaldigim oluyor ama bir sekilde telafi edebiliyorum.

Türkiye’de Okunacak En İyi Bölüm İİBF
bu habere gerçekten çok şaşırdm

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X