• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşleyiş nedir ? Beni aydınlatın lütfen :)

Ohh devlete yerlestim. Emek verdim sıralamaya girdim cokta guzel hakkimla yerlestim. Maas veta sigortam diye aglamiyorum zaten. Memurun dedigini aynen soyledim. Hekimim raporumu vericek maasim yada sigortam yatmasada olur. Dunyanin en mukemmel insanlari tesekkur ederim aciklayici bilgilerinize. :)

Mune Mune konum kapatilsin lütfen.

Rica ederiz, umarım biri seni kayseri develi hatice muammer hastanesine şikayet eder de hak yerini bulur :) (ben sadece önceki konunuzda yazanı iletiyorum) dediğim gibi umarım hak yerini bulur...

Turkiye geneli 9 il acildi bize ben alanda 5. Oldum. Yerlestigim sehir 10 saat uzaklikta. Cok emek verdim hakkimla yerlestim. Burada maas alicaksiniza taktilarda derdim maas degil anltamadim neyse tesekkurler.
Peki doğum izni bittikten sonrası için planınız nedir?

Yahu maas degil derdim. Ben cocugumu deert ettim siz maasimi. Gayette hakkimla atandim. Size niye dert ki.
Siz ilk yazdiginiz konunuzda cocugunuzdan bahsettiniz mi? -hayir
Bende atanip, devletin her imkanindan sonuna kadar faydalanmaya calisan, haksiz kazanc elde etmeye calisan biri var mi? karsimda diye bilgi sahibi olmaya calistim.
Ne dert edinecegim, gittiginiz yol yol olsaydi dertlenip konu acmazdiniz.

Yanlisa yanlis demekte size dert oldu anlasilan.

Yahu maas degil derdim. Ben cocugumu deert ettim siz maasimi. Gayette hakkimla atandim. Size niye dert ki.
niye mi dert? söyleyim
o aldığınız maaş var ya hani, devletin kasasından çıkan
heh işte tc vatandaşı herkesin hakkı var
size göre bu kadar basit bir mesele
ama ben şahsen hakkımı helal etmiyorum
2 ay poponuzu dikip yatacaksınız ama devletten maaş alacaksınız bir de utanmadan bunu buraya yazıyorsunuz
pes

Ay benim gibi insanlarmis. Kimsenin hakkina girmedim. Kimsenin önune gecmedim. Kimsenin alacagi maasi yada yerlesecegi kuruma usulsuzluklede yerlesmedim. Gayette puan sıralama uzerinden yerlestim. Kafama takilan neyse onu sordum. Hurraa maas alicaksin. Yahu tek problem benim maas almam mi ? :) cok üzücü. Mune Mune kapatin lütfen.

Rica ederiz, umarım biri seni kayseri develi hatice muammer hastanesine şikayet eder de hak yerini bulur :) (ben sadece önceki konunuzda yazanı iletiyorum) dediğim gibi umarım hak yerini bulur...
O hastaneye atananlardan yola çıkarak bu sahte raporu yazan doktorun da adı bulunur. Asıl suçlu o benim gözümde.

niye mi dert? söyleyim
2 ay poponuzu dikip yatacaksınız ama devletten maaş alacaksınız bir de utanmadan bunu buraya yazıyorsunuz
pes
üstte birinin de bahsettiği gibi 90 fiili çalışması olmadan maaş alamaz. Sadece hakkını kaybetmez o kadar

niye mi dert? söyleyim
pes
Bizim vergilerimizle diye ağlamani bekliyorum.

Devlet odemiyor o maasi ben oduyorum , baban oduyor , annen oduyor
Essek gibi calisiyorum sonra her ay maasimdan vergi kesiliyor ve bunlara odeniyor
Herzaman haram olsun derim ama konu sahibi hamile oldugu icin demeyecegim bu sefer

bi de kendini savunuyor. derdi maaş değil çocuğuymuş ama konuda çocuktan bahsedilmemiş bile maaş anlatılmış.

neyse,vicdanı rahatsa demekki. :KK14:

izin alabilmek için öncelikle işbaşı yapmak zorundasınız. iş başında olmayan kişi nasıl izin alsın (rapor hastalık izni olarak geçiyor bu arada. yani "izin almayacağım rapor alacağım" demeyim) . ve işe başladıktan sonra da memleketinizden rapor alamazsınız. işerinizin bulunduğu yerdeki sağlık biriminden rapor almanız gerekir. aksi halde rapor geçersizdir. kurum sizi hakem hastaneye gönderir ve raporunuzun sahte olduğunu kanıtlarsa başınız fena ağırır.

bu arada bu rapor durumları OHAL nedeniyle çok daha zor. şimdi size rapor vereceğini söyleyen hekim devlet memuru olduğunuzu öğrenince vermez. çünkü doktorların da başı derde giriyor bu durumlarda. çocuğunu düşüren bir kadına 3 günden fazla rapor vermediklerini gördüm mesela.

bu arada diğer yorumlara katılıyorum. sonuçta kısa bir süre için bir düzenleme yapmak için bile uğraşmadan sahte rapor almaya kalkıyorsunuz. madem gidemeyecektiniz o kuruma başvurmamalıydınız. hem çalışacak kişilerin hem de oradaki iş yoğunluğundan kurtulmak için çalışacak kişiyi bekleyen personelin hem de işini yaptırmak isteyen vatandaşın hakkını yiyorsunuz.

O hastaneye atananlardan yola çıkarak bu sahte raporu yazan doktorun da adı bulunur. Asıl suçlu o benim gözümde.

Bimere bi şikayete bakar.Zaten ya 3 ya 5 kişi atanmıştır.Hasta olmadığı halde rapor alan konu sahibi de sahte rapor veren doktor da pat diye bulunur.

Back
X