• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Isotrexin kullandım sonuç...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
148
Merhaba arkadaslar benim yıllardır akne problemim vardı
Hicbir sağlık sorunum da yoktu
Inanin her ilacı dahili harici kullandım tekrar cıkıyordu
Oncden l.r posay kullandim cok memnun kaldım
Tekrar cıktı aknelerim derinden ve iz bırakarak ilerliyordu
3 ay boyunca ilkay clindoxyl kyllandim ve aktif olanlar söndü
2 ay boyuncda isotrexin kullandım izler için .
Suan cok membunum
Ilk ay artış yaptı lekeler dahada kırmızilasti bunu gorup birakmayin lekerin ustundeki ölü derileri de temizledgi için lekler daha gözunuze carpabilir
Kortizon olmayan bir ilac ayrica bittgnde tekrar artis gibi söz konusuda olmaz cunku ne deri inceltir nede bagisiklik cökertie
Orta ve agir akneli kisilerde iz birakanlarda lekesi olnlarda kullanabilur
Nilera okyanus sabunla destekledim tedavimi
Suan lekelerim %80 azaldı diyebilirim arkadaslar

Merhaba arkadaslar benim yıllardır akne problemim vardı
Hicbir sağlık sorunum da yoktu
Inanin her ilacı dahili harici kullandım tekrar cıkıyordu
Oncden l.r posay kullandim cok memnun kaldım
Tekrar cıktı aknelerim derinden ve iz bırakarak ilerliyordu
3 ay boyunca ilkay clindoxyl kyllandim ve aktif olanlar söndü
2 ay boyuncda isotrexin kullandım izler için .
Suan cok membunum
Ilk ay artış yaptı lekeler dahada kırmızilasti bunu gorup birakmayin lekerin ustundeki ölü derileri de temizledgi için lekler daha gözunuze carpabilir
Kortizon olmayan bir ilac ayrica bittgnde tekrar artis gibi söz konusuda olmaz cunku ne deri inceltir nede bagisiklik cökertie
Orta ve agir akneli kisilerde iz birakanlarda lekesi olnlarda kullanabilur
Nilera okyanus sabunla destekledim tedavimi
Suan lekelerim %80 azaldı diyebilirim arkadaslar

Merhaba Benımde cildimde akneli sivilceler çıkmaya başlamıştı cildiyeciye gittim isotrexin jeli ve azeltin hapını verdi. Yakarken jeli sürüp yatıyorum. Yaklaşık 20 gün olacak sivilceler gitti fakat nasıl diyeyim sönmüş sivilcelerin izleri kaldı akneli değil sadece kızarıklılı kullanmaya devam etmelimiyim. Birde sabah kalkınca artık aşırı şekilde cilt soyulmuş oluyor bepanthol kullanıyorum sabah işe giderken başka önere bileceğin nemlendirici varmı çünki döküntü halinde pürüzlü cilt bırakıyor bişey sürmessem olmaz

Son düzenleme:
Merhaba Benımde cildimde akneli sivilceler çıkmaya başlamıştı cildiyeciye gittim isotrexin jeli ve azeltin hapını verdi. Yakarken jeli sürüp yatıyorum. Yaklaşık 20 gün olacak sivilceler gitti fakat nasıl diyeyim sönmüş sivilcelerin izleri kaldı akneli değil sadece kızarıklılı kullanmaya devam etmelimiyim. Birde sabah kalkınca artık aşırı şekilde cilt soyulmuş oluyor bepanthol kullanıyorum sabah işe giderken başka önere bileceğin nemlendirici varmı çünki döküntü halinde pürüzlü cilt bırakıyor bişey sürmessem olmaz
Eger yapabiluyosan hicbirsey kullanma bepanthen su bazli kullanabilirsin
Isotrexin deriyi hem yeniliyo hem cukurlara bile iyi gelen ilaç
Doktor bana aktif akne ve akneden kaynakli izler mor yada kırmizi olanlar icin verdi
Urunu birakma urun 3 ayda iz de dahil etkisini gosteritor

Eger yapabiluyosan hicbirsey kullanma bepanthen su bazli kullanabilirsin
Isotrexin deriyi hem yeniliyo hem cukurlara bile iyi gelen ilaç
Doktor bana aktif akne ve akneden kaynakli izler mor yada kırmizi olanlar icin verdi
Urunu birakma urun 3 ayda iz de dahil etkisini gosteritor
Lr nın microsilver yüz setini aldım bepanthol yerine sabah jel ile yıkayıp nemlendicisini sürüyorum bakalım 1 ayda ne olacak. Kırmızılıklar hala mevcut hiç geçmedi daha şimdiye kadar.

Valla ben sabahleyin avene jelle temizleyip soda,elma sirkesi ve maden suyu karisimiyla tonikliyorum.Ustune de solante acnes gunes kremi.Gece yatarken ki nemlendiricim bile o oldu

Back
X