ıspanak veya karnabaharla ne pişirebilirim

aycan21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
3.484
1.229
248
Fırınım çalışmıyor maalesef hafta sonuna kadarda böyle kalacak.bugün ne pişirsem bildiğiniz bişeyler varmı?

Karnabahar mucver yapabilirsin.cok güzel oluyor
Ispaaktanda yanına çorba yapabilirsin.yada yogurtlu ıspanakta olabilir:34:

Son düzenleme:
Teşekkürler hiç duymamıştım karnabahar mücverini👍

Fırınım çalışmıyor maalesef hafta sonuna kadarda böyle kalacak.bugün ne pişirsem bildiğiniz bişeyler varmı?

ben geçen burdan bi tarif aldım başemel soslu fırında karnıbahar dün haşladım bu akşamda denicem hatta görünüşü çok güzeldi :)

Onun içine birde hardal karıştırın daha nefis bişey oluyo,bende netten bulmuştum tarifi

Onun içine birde hardal karıştırın daha nefis bişey oluyo,bende netten bulmuştum tarifi
Imm bak bunu hiç duymamistim bende.hardali severim, ikisinin buluşması nasıl olur acaba
Oylede deneyeyim.bende firinda Beşamelli yapiyordum hep.biz cok seviyoruz.ama oğlum hic yemiyordu
Sonra mucver tarifi buldum netten. Cok lezzetli oluyor. Kabaktan daha hos geldi bana
Çocuklar da cok sevdi

Bende mücveri pek beceremem ama tarife baktım nefis bişey,denerim eve gidince artık.yanına ne gider sadece mercimek çorbası yapsam?

Bende mücveri pek beceremem ama tarife baktım nefis bişey,denerim eve gidince artık.yanına ne gider sadece mercimek çorbası yapsam?[/QUOTECanım yermisiniZ bilmiyorum ama annem karnabarı yemek yapar,tencerenin içine biraz sıvıyağ koy zeytinyağında olabilir,soğanı salça ile kavur içine küp küp doğranmış tavuk etlerini at biraz kavrulsun daha sonra küp küp doğranmış patates ve ayıkladığın karnıbaharları içine at çok az miktarda su koyarak pişirmeye bırak,baharatı tuzunda at tadı çok güzel oluyor.

Bende mücveri pek beceremem ama tarife baktım nefis bişey,denerim eve gidince artık.yanına ne gider sadece mercimek çorbası yapsam?[/QUOTECanım yermisiniZ bilmiyorum ama annem karnabarı yemek yapar,tencerenin içine biraz sıvıyağ koy zeytinyağında olabilir,soğanı salça ile kavur içine küp küp doğranmış tavuk etlerini at biraz kavrulsun daha sonra küp küp doğranmış patates ve ayıkladığın karnıbaharları içine at çok az miktarda su koyarak pişirmeye bırak,baharatı tuzunda at tadı çok güzel oluyor.
teşekkür ederim bende karnabahar yemeğini çok severim bu sefer bilmediğim bişey denemek istedim,mücverini yaptım ilk defada,başardım galiba😊 bayıla bayıla yedik.

teşekkür ederim 😊 canım

Back
X