Kekler - Pastalar Ispanakli kek(resimli)

kaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2007
816
9
96
41
Almanya
harika...

krem santisini yapin..

3 adet yumurta
1.5 su bardagi toz seker
1 cay bardagi soguk süt
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 yemek kasigi sevi yag.ve yarim cay bardagi ilik su
aldigi kadar un
2 paket krem santi
1 su bardagi soguk süt
üstne 1 adet muz..

öncelikle krem santimizi cirpip dolaba koyuyorz..ve daha sonraa 3 adet yumurtayla sekeri iyice cirpiyoruz ve daha sonra diger malzemeyi koyuyoruz en son kabartma tozu ekliyoruz ve iyice mikserle cirpip kalibimiza döküp alt üst isitica pisiriyoruz...pistikten sonra araya krem santimizi ve üstne sürüp muz üstnde cekilmiss kek parcalarini koyupp servis yapiyoruz afiyet olsun..

pastacik014pa9.jpg

ben buraya tarif eklerken deliiii oluyorum yaaa cok agirrr calisio imageschak.ve tariff eklme yeri cokk karisik geliyor bana bence normal sekilde tarf verilse daha iyi deglmi arkadslar...

ispanakli pastasini cok gördüm duydum ve hatta birkere denedim keki ilk defa görüyo ve duyuyorum ama ilgimide cekmedi diil
masallah arkadasim cok hamaratsin
ellerine saglik

caNIM kek degl kiss yas pastasi resimle cok gec yüklenioo geliyor devami oki...

arkadslar resimlerin devami var ama inanki bir linkii 8 defa yükledim hep hata verdiii deli oldum oyuzden bu kadrda biraktim.

aaa pardon canim ya sipanagi yazmamisim hep diyorum bu tarfte bisi eksik ama inan resim yüklmede cok zorluk cktim cileden ciktim unuttum snrda eklemyi..canim yaklasik 400 gr haslanmis robottan gecirlmis ispanak olcak..

himmmmmm nasi canim cekti valla eline saglik cicim super gorunuyor

dün de yemekteyiz programına vardı ıspanaklı yaş pasta cokacimcoook
eline sağlık

ellerin saglik canim onceleri bende cok yapardim ama bayadirda yapmiyorum ,cok guzel gorunuyo
ayni bende senin gibi uzerine yesil sim serperdim cok guzel goruntusu oluyo

Back
X