ssevcann angelofice Kayıtlı Üye 1 Kasım 2010 855 32 98 - Yurtdışı 3 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ssevcann #1 Aranizda benim gibi Ispanya"da yasayan varsa paylasalim =)
sessiz1 Rüzgarlar Şehri Prensesi Kayıtlı Üye 20 Şubat 2011 104 1 46 Azerbaycan 19 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ssevcann #2 ssevcann .!.: Aranizda benim gibi Ispanya"da yasayan varsa paylasalim =) Genişletmek için tıkla... ayyyyy ne guzel ben de isterim ispanyada yasamayi. ne kadar suredir ispanyadasin? dili nasil coze bildin mi? ispanya hastasiyim da ben seviyorum
ssevcann .!.: Aranizda benim gibi Ispanya"da yasayan varsa paylasalim =) Genişletmek için tıkla... ayyyyy ne guzel ben de isterim ispanyada yasamayi. ne kadar suredir ispanyadasin? dili nasil coze bildin mi? ispanya hastasiyim da ben seviyorum
ssevcann angelofice Kayıtlı Üye 1 Kasım 2010 855 32 98 - Yurtdışı 9 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ssevcann #3 2 seneye yakindir buradayim,memnunum.Dil desen cok sukur iyi konusuyorum,tabi kelime ogrenmek hic bir zaman bitmez...Gercekten guzel bir ulke.
2 seneye yakindir buradayim,memnunum.Dil desen cok sukur iyi konusuyorum,tabi kelime ogrenmek hic bir zaman bitmez...Gercekten guzel bir ulke.
ssevcann angelofice Kayıtlı Üye 1 Kasım 2010 855 32 98 - Yurtdışı 9 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ssevcann #4 2 seneye yakindir buradayim,memnunum.Dil desen cok sukur iyi konusuyorum,tabi kelime ogrenmek hic bir zaman bitmez...Gercekten guzel bir ulke.
2 seneye yakindir buradayim,memnunum.Dil desen cok sukur iyi konusuyorum,tabi kelime ogrenmek hic bir zaman bitmez...Gercekten guzel bir ulke.
nutellanin_gizli_tarifi Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2013 26 0 16 İstanbul 2 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ssevcann #5 valencia ya da barcaleno'da yaşayan bana ulaşır mı?