ispanyol paça kot için önerebileceğiniz bir marka

sdktm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
2.223
613
163
arkadaşlar şık kaliteli duran ve bollaşlayacak ispanyol paça pantolon almak istiyorum
hangi markayı önerebilirsiniz
fotoraftaki örnekler gibi rengi ve modeli olsun istiyorum
$ispanyl.webp

Eki Görüntüle 1089231

merhaba,
gecen yaz levis'tan acik rengini almistim.modelin adi levis booty flare fit

İlla bi jeans markası olması gerekmez diye düşünüyorum.
Koton'da çok güzel ispanyol paça jeanler oluyor ve ben genelde kotlarımı ordan alıyorum.
Çokta memnunum. İstediğin renkte de mevcut sadece birazcık karıştırman gerekiyor reyonları o kadar.

İlla bi jeans markası olması gerekmez diye düşünüyorum.
Koton'da çok güzel ispanyol paça jeanler oluyor ve ben genelde kotlarımı ordan alıyorum.
Çokta memnunum. İstediğin renkte de mevcut sadece birazcık karıştırman gerekiyor reyonları o kadar.

tabi illa jean markası olması gerekmez mağaza ya da herhangi bir marka da olabilir yeter ki bulabileyim :)

Bunu yazmak için girmiştim :)

çoook severek almıştım eskidi bulursam tekrar almayı düşünüyorum kalıbı kesimi rahatlığı çok hoşuma gitmişti kesinlikle öneririm

ah ah keşke bende bulabilsem,ama malesef kesim,renk her şey değişmiş yeni sezonda.. :5:

Sırf bunun için LTB'nin outletini arıyorum belki orada bulurum diye :) varsa yakınlarında bakmakta fayda var belki buluruz :31:

belki.. ama düşük bi ihtimal,çünkü geçen sezonun gabrielasında renk atma problemi vardı ve bu yüzden toplatıldı diye biliyorum,fazlaca araştırdım sordum :1:

belki.. ama düşük bi ihtimal,çünkü geçen sezonun gabrielasında renk atma problemi vardı ve bu yüzden toplatıldı diye biliyorum,fazlaca araştırdım sordum :1:

hadi yaaa benimde rengi gitti kotumun giyemiyorum çok seviyordum neyse hiç olmadı siyaha boyarımm :)

Bulursam haber veririm :)

Back
X