İşpark ödenen ücretleri düsmüyor ve hep borç....

uzun kirpik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
1.598
1.224
48
45
Şimdi haberde dinledim aklima geldi sorayim defum kk.
İşparka birkac kez ya bozuk param olmadığı yada görevlinin saati dolup gittiği için borçlu kaldim Daha sonra borcumu sorup görevliye para verdim.Sonra yine bir gün o günkü ücreti ödeyecekken, eski borç var dediler yine ödedim.Sonra birgün tekrar borç cikinca bi daha asla işparki kullanmamaya karar verdim
Siz de bu gibi okay yaşadiniz mi? Sanirim görevliler parayi cebe atiyor.30 tl gibi borç için makbuz almaya gerek duymadim keske alsaymisim

Ben de bir defasında park ettim gece idi. Sabah geldiklerinde sileceğin altında kağıt sıkıştırmışlar. Ama benim çıkışım akşam olduğu için o saatte kimse yoktu. Ertesi gün yine park ettim ama gündüz saati, ellerindeki makineden plakayı girince önceki günün borcu çıktı. İkisini aynı anda ödedim ve o ellerindeki cihazdan 2 ayrı fiş çıkarıp verdiler. POS cihazı gibi birşey, ödeme yapınca kağıt veriyorlar.

Ben de bir defasında park ettim gece idi. Sabah geldiklerinde sileceğin altında kağıt buldum. Ama benim çıkışım akşam olduğu için o saatte kimse yoktu. Ertesi gün yine park ettim ama gündüz saati, ellerindeki makineden plakayı girince önceki günün borcu çıktı. İkisini aynı anda ödedim ve o ellerindeki cihazdan 2 ayrı fiş çıkarıp verdiler. POS cihazı gibi birşey, ödeme yapınca kağıt veriyorlar.
Evet ben kagit almadim.Miktar azdi ve aklima gelmedi tekrar borç cikacagi.Kagit alsam da saklamazdim zaten

Back
X