Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Isparta 40.piyade alayinda askerliğini yapan abiniz esiniz erkek arkadasiniz var mi haber alıyor musunuz ? Neler yapiyorlar meslekleri belli mi? Dagitim yerleri genelde dogu mu ?
Isparta 40.piyade alayinda askerliğini yapan abiniz esiniz erkek arkadasiniz var mi haber alıyor musunuz ? Neler yapiyorlar meslekleri belli mi? Dagitim yerleri genelde dogu mu ?
Burayı yeni gördüm hemen yaziyim dedm
Benm sevgilim acemiligini 40.piyade alayında yaptı 93/3 asker.Şuan usta birliginde Bayburtta ama kaydırma birlik.
%90 doğu Hakkari Şırnak Siirt gibi yerler...
Allah kavuştursun sag saglim inş
Burayı yeni gördüm hemen yaziyim dedm
Benm sevgilim acemiligini 40.piyade alayında yaptı 93/3 asker.Şuan usta birliginde Bayburtta ama kaydırma birlik.
%90 doğu Hakkari Şırnak Siirt gibi yerler...
Allah kavuştursun sag saglim inş
Cok tesekkurler bilgi verdigin icin.ispartadayken telefon sokabildi mi iceriye mesleği neydi hic dogu harici cikan olmamis miydi kaydirma birligi neye gore seciyorlar acaba :)) cok soru sordum kusura bakma Allah sag saglim kavustursun insallah
Cok tesekkurler bilgi verdigin icin.ispartadayken telefon sokabildi mi iceriye mesleği neydi hic dogu harici cikan olmamis miydi kaydirma birligi neye gore seciyorlar acaba :)) cok soru sordum kusura bakma Allah sag saglim kavustursun insallah
Yemin töreninden snra içerden telefon almştı iki tane arkadası ama bnmkisi kullanmadı
Lise mezunu yazılımcıydı kendisi ama orda bi yararı olmadı cünkü tim olarak ayrılıyolarmş bide tek tek dagıtım olanlar oluyomş tek tek olanlar neye göre seciliyo bilmiyorm ama timdeyse hepsi aynı yere gidiyo 16 kişininde Tek tek dagıtım olanlardan çanakkale kıbrıs fln giden olmş tek tük ama onun haricinde hepsi dogu yada kaydırma birlik işte Kaydırma birligide neye göre sectiklerini bilmiyorum hangi time denk gelirse bnce öyle ayarlıyolar sonucta kimse torpil yapamaz denk gelme meselesidir
Herkesi sag saglim kavuştrsn canım inş