Isparta yaşamak için güzel mi?

liliyaa

🌼
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
9.389
16.079
248
Herkese merhaba.
Ailemle Isparta'ya taşınma durumumuz var. Yaşamak, çocuk büyütmek için güzel ve güvenilir bir şehir mi?
Hangi ilçesi, hangi mahallesi ve hatta hangi anaokulu -ilkokulu güzel?
Yaşayan, bilgisi olan varsa paylaşım yaparsanız sevinirim teşekkürler

Kış turizmi çok güzel Isparta’nın.Kışın güzel kayılır.

İspartaliyim. Yaşamak için ideal bence. Işıkkent, istasyon caddesi taraflarina bakabilirsiniz. Okul olarak Ülkü ilköğretim okulu iyidir. Yeri de merkezi. Başka aklınıza takılan varsa sorun.

İspartaliyim. Yaşamak için ideal bence. Işıkkent, istasyon caddesi taraflarina bakabilirsiniz. Okul olarak Ülkü ilköğretim okulu iyidir. Yeri de merkezi. Başka aklınıza takılan varsa sorun.
Çok teşekkürler. Hangi ilçede bunlar?

Isparta Isparta anılarım çocukluğum ananem dedem hepsi hatıralarda kaldı. Çok güzel bir şehir ama kışın cidden soğuk. istasyon caddesi çok güzel yeni şehirleşmenin kaydığı yerler var gülistan mahallesi biraz uzak ama sakin yerler şimdi orada eski evler yıkılıyor yeni evler yapılıyor. Seversiniz Eğirdir yakın Gölcük var Antalya'ya yakın mis gibi şehir

Teşekkür ederim:)

Merhabalar daha öncesinde Antalya'dan taşınacak bir üye sormuştu onun iletisine dönüş olarak yazmıştım bunları , belki sizin için de fikir olur . İlçe olarak da Eğirdir soğuk olur ancak müstakil ev açısından değerlendirilebilir diye düşünüyorum. Eğer başlangıçta bütçem düşük derseniz kesinlikle Piri Mehmet Mahallesi ve Cumhuriyet Caddesi üzerindeki dairelere bakabilirsiniz ayrıca yine şehir içinde Gülistan Mah ve çevresinde aile apartmanlarında bahçe katı daireler daha uygun değerlendirebilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…