ısparta'da tavsiye edeceğiniz doktor

lunalady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
306
0
46
Isparta
arkadaşlar
ben ve eşim bebek sahibi olmaya karar verdik ama yaşım 30un üzerinde o yüzden hemen bir doktorun takibine girmek istiyorum. kimi tavsiyye edersiniz?

arkadaşlar
ben ve eşim bebek sahibi olmaya karar verdik ama yaşım 30un üzerinde o yüzden hemen bir doktorun takibine girmek istiyorum. kimi tavsiyye edersiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/doktor...m-doktoru.html (ısparta da tavsiye edeceğiniz kadın doğum doktoru) burayı okursan bilgi sahibi olursun. ben 72 gün önce doğum yaptım benimde yaşım 33 doktorum hem bilgili hemde çok ilgiliydi tavsiye ederim

arkadaşlar

herkese selam bu siteye üye olmamın sebebi ıspartadaki kadın doğum uzmanları hakkında yorum yapmaktı özellikle hakan kaya hakkında o adam tam bir paragöz herkese reklamını iyi yapan bir paragöz hem de ayrıca bu tür sorunlarınız varsa ıspartada çözüm aramayın derim daha büyük yerlere gidin imkanınız varsa ben ıspartada ikinci düşüğümü yaptım hakan hocaya sancılarımın olduğunu söylememe rağmen hastaneden postalandım düşük tehtidin var git yat dedi şimdiyse düşüğümle kaldım
doktorların hepsi iyi kötü bilinmez ama bebek söz konusu olunca araştırmaları iyi yapmak lazım ayrıca bir doktora gidecekseniz referansla gitmenizi tavsiye ederim kuru kuruya gittim paramla rezil oldum şu an antalyaya gidiyorum iyi bir doktor sonuç alırsam ileride yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…