- 18 Eylül 2007
- 2.061
- 2.184
- 658
Merhaba bayanlar eşimle yaklaşık 5 ay önce geçici olarak bir işte çalıştık temizlik şirketi.Ortam felan güzeldi neyse işler kapandıgı için biraz da para alamadık işten çıktık.Bir bayan vardı yaklaşık 1 senelik elemanları ne bileyim saf gibi eşi terketmiş 2 oglu olan maddi durumu zorda olan biri hep bir işi olsa bize danışırdı.Oğlu rahatsızlanmış kimsem yok derdi ben de ne zaman olursa ara yardımcı olmaya çalışırız derdim.O da işyerinden ayrıldıgını kendisine para vermediklerini sadece harçlık ve kiralarını verdiğini tehtit aldıgını küfürler ettiklerini söyledi ilaç alacak param yok hiç tanımadıgım insanlar yardım ediyor 1 senelik alacagım var vermiyorlar dedi.Eşim de ben kaç defa gittim saglık raporu için paraya ihtiyacım vardı vermediler lanet olsun dedim çıktım dedi.Ben de hakkını almadan çalışmaya devam etme istersen hakkını ara felan dedim.Her neyse temizlik işi çıktı benim misafirim vardı bunu aradım işe ihtiyacı var diye geldi giderken de ugradı bize kahve ikram ettim.zaten bu konusma bu esnada oldu.Daha sonra bana dedikodu babında işyerindeki boşanmış bir kadının evli olan biriyle o da aynı işyerinde beraber olduklarını söyledi ne alaka bilmiyorum.Hatta bana mesjlar gösterdi patronun küfürlü konuşmalarını ben de o şekilde şikayet et dedim.Aradan 1 gün geçti bana tlf geldi patron aramış eşimi yok efendim eşim küfür etmiş onlara ben neler demişim gibi tlf kapattık akşam yine aradılar ben de durumu anlattım benim için işi beceremiyor beni çagırdı gibi laflar kullanmış ayrıca benim kendisini tehtit ettiğimi korktugunu iş yerine bu yüzden gidemediğini anlatmış.Ben şok oldum dedim ki ben nasıl bir insanı tehtit edebilirim kimim ki ben amacım sadece yardım etmekti.Patron dedi ses kaydı var kendisi bana anlattı bunları.Mesajlaşmıssınız dedi bende evet çocugunu sordum hep dedim ama başka bir şey yok sadece hakkını aramasını söyledim dedim.Mesejları gösterecem dedim ama çarşıya inemedim ayrıca telefonum bozuldu hanımlar yapptırdım tekrar bozuldu mesajları duruyor bende şimdi tlf kapalı ve bozuk şimdi ben bu insanlara ispat etmeli miyim?Sonuçta olmayan iftiralar atılmış.Ayrıca sunu da anladım merhametten maraz doğuyormuş.Not:geçenlerde o dedikodusunu yaptıgı kadını sahilde gördüm ve konustuk, kadın benim kardeşim dediğim adamla adımı çıkarmış.Senin içinde tehtit ettinğini söylemiş.Hatta bir beyle kendisi rızasında tanıştırdım daha önce evlilik düşünüyordu adamdam sürekli konturler istemiş 1 ayda 3 defa kontur istemiş dedi.Bu bayan ben evden hiç çıkmadım yolları bilmiyorum derdi hep megerse arabayla alınsın diye söylermiş, ayrıca ben de şahit oldum bir çok kişiyle temizlik anlasması var ek işlere gidiyor.Sizce bu kadın saf mı ?Uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin.