israel aruh suan hangi hastanede?

geoz22

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
65
32
18
Acil yardima ihtiyacim var kent hastanesindeydi ama artik orda degilmis bilgide vermediler suan hangi hastanede bilen varmi

merhaba,
israel aruh şu an irenbe tüp bebek merkezinde. alsancak semtindeki muayenehanesinden de ulaşabilirsiniz. siz hastası iseniz zaten telefon numarası vardır , yoksa da internetten numarasını bulabilirsiniz, veya irenbe tüp bebekten ulaşırsınız. hayırlısı olsun
Acil yardima ihtiyacim var kent hastanesindeydi ama artik orda degilmis bilgide vermediler suan hangi hastanede bilen varmi

Bilen hic kimse yokmu acaba

Tesekkur ederim
merhaba,
israel aruh şu an irenbe tüp bebek merkezinde. alsancak semtindeki muayenehanesinden de ulaşabilirsiniz. siz hastası iseniz zaten telefon numarası vardır , yoksa da internetten numarasını bulabilirsiniz, veya irenbe tüp bebekten ulaşırsınız. hayırlısı olsun

nasılsın canım, ulaşabildin mi , ben bugün kontroldeydim. herşey tıkır tıkır işliyor, rahat ol yani

Yok canim ya baska bir doktora gittim senin tup bebeklik herhangibi bi sorunun yok dedi normal yoldan olur dedi kafam karisti napicagimi hic bilmiyorum

Back
X